Събития

Нашият екип ви очаква на 75-ия Международен технически панаир Пловдив на щанд 13C10

26.07.2019 г.

До началото на 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив 2019 остават по-малко от два месеца. Тазгодишното събитие ще премине под знака на нова концепция, разнообразна програма от събития, сред които IT кариерен форум, специализирани изложби и разбира се, отново с нашето участие и медийна подкрепа. За първи път тази есен щандът ни ще бъде в Палата 13-та, посветена на Машиностроенето – най-голямата изложба в рамките на Панаира. Заповядайте да пием кафе и да си поговорим за индустриалната дигитализация и как тя ще промени професиите на бъдещето!Скъпи партньори, колеги и приятели, заповядайте на щанд 13C10!


Екипът ни ще се радва да се срещнем в рамките на един от най-престижните форуми за иновации и технологии.


Ще ви запознаем с нашите креативни и иновативни идеи и проекти. Ще ви разкажем повече за Инженерна борса в Борса.bg, както и за специалното ни приложение BalkanEngineer.com.


Ще имате възможност да научите повече за най-новата ни информационна платформа ДигиталнаИндустрия.bgкоято предоставя съдържание за най-актуалните инженерни технологии и тенденции, свързани с Индустрия 4.0.


Очакваме ви в гр. Пловдив, на 75-тия Международен технически панаир, от 23 до 28 септември 2019 г.!

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019