Събития

Първото участие на Костал България Аутомотив на МТП-Пловдив се радваше на сериозен посетителски интерес

08.10.2018 г.

С многообразие от различни електронни и мехатронни части за автомобили, за първи път тази година сред изложителите на  Международния технически панаир в Пловдив се включи и доказаният производител Костал България Аутомотив. Компанията се радваше на постоянен интерес от страна на гостите на форума, демонстрирайки богат набор от компоненти, които произвежда за прочути марки автомобили по целия свят.„Това, с което можем да се похвалим в момента, е, че изграждаме нов модерен цех на предприятието в Пазарджик, който ще осигури на служителите отлични условия за работа и ще разшири възможностите ни за производството на важни електронни и мехатронни части, които в момента изнасяме за повече от 5 милиона автомобили в Европа, Америка и Азия“, коментираха пред екипа на Инженер.bg от дружеството.


В тази връзка Костал България Аутомотив разкрива нови работни места и вече активно набира специалисти за позициите ръководител екип за продуктова оптимизация и ръководител инструментално производство, дизайнер на механични и мехатронни части, шлосер в инструменталното производство, стругар-фрезист, специалист продукция за качествен монтаж, техник производствен анализ, специалист логистика, специалист по качество на продукцията и др.


„Ние предоставяме възможност за кариерно израстване на всички заинтересовани млади и по-опитни специалисти в нашата компания. Наред с това те ще получат шанс за постоянна работа в международно доказана фирма с високи професионални стандарти, в модерна и професионална работна атмосфера“, поясниха от производственото дpужество.


Костал снабдява с електрически системи и компоненти автомобилостроителни компании като BMW, Mercedes-Benz, Lamborghini, Audi, Alfa Romeo, Ford и Peugeot. Сред марките, за които Костал произвежда електронни елементи и възли, са още Porsche, Fiat, Bentley, Škoda, Volkswagen, Renault, Seat, Opel, Skoda и др.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019