Събития

Ритал постави ударение върху иновативния индустриален шкаф VX25 по време на тазгодишния Технически панаир в Пловдив

03.10.2018 г.

Със стилна и изчистена визия щандът на Ритал очарова посетителите на 74-ото издание на Международен технически панаир – Пловдив. Дружеството акцентира върху най-новите продукти на немската компания-майка Rittal – новата шкаф система VX25 и индустриалните климатици от серия Blue e+ 1600. Подготвени и квалифицирани, специалистите на Ритал предоставяха специализирани консултации на своите гости, партньори и клиенти във връзка с новите решения и цялостното портфолио на немския производител.Изцяло новата шкаф система VX25 заменя предишното поколение индустриални шкафове от тип TS8. „VX25 предлага нови функционалности и значително по-висока ефективност при сглобяване – а това означава, че пести време и средства“, коментираха пред Инженер.bg от компанията. Новите индустриални шкафове от Ритал съответстват на концепцията на Индустрия 4.0 и дават отговор на все по-динамично нарастващите изисквания към индустриалните контролни и комутационни апарати.VX25 се отличава с изключителна стабилност, а конструкцията позволява монтаж от всички страни на профила. Отстоянието при монтажните рамки – както при вертикалните, така и при хоризоноталните елементи, е 25 mm, a шините и релсите са стандартизирани. При това монтажните шини допълнително подсилват покрива и страничните панели. Вратите на шкафа позволяват бърза и лесна смяна на положението на пантите, дори при двукрилен вариант, както и със 180° панти, без да се налага допълнителна машинна обработка.


Системата VX25 обхваща базов модел стоящ шкаф, специален шкаф за електроника, шкаф с клас на защита IP 66 и сертификат NEMA 4, модулен шкаф, разпределителни шкафове за ISV инсталационни модули. „В допълнение е разработена и широка гама от съвместими аксесоари, които дават възможност за разнообразни интериорни решения, като същевременно намаляват необходимостта от складови наличности“, посочиха още от Ритал.На фокус бе и първият в света хибриден климатик за охлаждане на ел. табла. Гамата Blue e+ вече включва и агрегати с изходна мощност 1600 W, които допълват досега наличните модели от 2000 W до 6000 W. Моделът е в компактен корпус и с височина 950 mm, като предлага с до 75% по-висока енергийна ефективност спрямо предишното поколение индустриални климатици. „Едно от основните предимства на продукта е неговото универсално захранване, което дава възможност да се използва безпроблемно в цял свят“, подчертаха от Ритал.

 

Повече информация за Ритал, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019