Събития

С „украсен“ с технически новости щанд Ритбул посрещна посетителите на 74-ото издание на Техническия панаир

15.10.2018 г.

С модерен, интересен и атрактивен щанд, изпъстрен с богато разнообразие от електроапаратура, инструменти и средства за автоматизация, изпъкна сред изложителите водещата българска търговска компания Ритбул на тазгодишното, 74-то издание на Международен технически панаир – Пловдив. Във фокуса на участието на фирмата бяха последните технологични разработки на нейните чуждестранни партньори – доказани брандове от света на индустрията. По време на своето представяне Ритбул не пропусна да представи и своя нов партньор – шведския производител на индустриални панти и резета Industrilas.


 

Посетителите на най-старото търговско изложение у нас имаха възможност да се запознаят и с новости в областта на затягането и рязането на стомани от продуктовото портфолио на групата Bessey, включително с нов модел стяги GearKlamp. Впечатление направиха и новите серии куфари за инструменти и оборудване GT Line, обширна гамаръчни инструменти Wera и Heytec Tools, многообразие от професионални клещи и ключове Knipex, индустриални съединения и конектори Harting, електрически съединения и клеми WAGO.

 


„За пръв път на панаира бяха представени и новите попълнения в продуктовата гама на ETI – дефектнотокови защити за фотоволтаични системи при променлив ток и за зарядни станции на електрически автомобили, както и комбинирана дефектнотокова защита с автоматичен прекъсвач с LED индикатор, който видуализира причината за сработването, модел RCBO KZS 2M2p EDI“, заявиха пред екип на Инженер.bg от Ритбул.


 

Богат набор от професионални измервателни прибори и инструменти на Testboy, звукови и светлинни сигнализатори Compro, светодиодно офис и индустриално осветление на Ledvance Osram, както и електрически инсталационни материали, сред които кабелни накрайници, гилзи, щекери, кабелни обувки и инструментите за рязане на кабели, зачистване на изолацията и кримпване Druseidt заемаха също централно място сред експонати на щанда на българската компания.


 

По време на представянето си на МТП-Пловдив 2018 Ритбул обърна специално внимание и на информационния портал Eplan Data Portal. „Доброто качество на данните за дигитални устройства e много съществен фактор за модернизацията на съвременното инженерство. Информационният портал на EPlan прие това предизвикателство и увеличи данните за автоматизация към дигиталните решения, които инженерите могат да използват. От началото на годината порталът се актуализира ежемесечно, като се добавят и нови функционални възможности за потребителите“, коментираха от българската фирма.

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019