Събития

Хидро-Хикс демонстрира „хитове“ във висококачествената обработка на водите за здравословен живот

29.10.2018 г.

Богато разнообразие от високотехнологични продукти за обработка на води демонстрира Хидро-Хикс-България на своята изложбена площ по време на Международния технически панаир в Пловдив, който привлече посетители от различни държави в края на септември т.г. „В стремежа си да бъдем полезни за потребителите, които търсят здравословен и удобен начин на живот, ние се постарахме да покажем на щанда ни най-съвременни инсталации за пречистване и обработка на води“, споделиха представители на Хидро-Хикс пред екип на Инженер.bg.Гостите на панаира бяха впечатлени от обширния продуктов асортимент на Хидро-Хикс, който включваше дозиращо и контролно оборудване, промишлени и битови инсталации за обработка на вода – системи за чиста филтрация, омекотяване, филтрация, ултрафилтрация, дехлориране, декарбонизация, обратна осмоза, UV дезинфекция, електродейонизация, озониране и деаериране на води.

 

Един от безспорните „хитове“, представен на щанда на Хидро-Хикс, бе битовата система за пречистване на вода Supreme-RO7 със 7-степенна обратна осмоза, минерализиращ филтър и йонизатор за „жива“ вода. „Системата е оптимално проектирана да задържа органичните и неорганични замърсители, пестициди, тежки метали, желязо, бактерии и вируси и е предназначена за хора, които търсят здравословния начин на живот”, коментираха от Хидро-Хикс-България.

 

Друг акцент на щанда на компанията бе модерната система за обратна осмоза Rodano, която предоставя трапезна вода с изключително високо качество. „При Rodano суровата вода преминава през 5 степени на филтрация. Системата за обратна осмоза е оборудвана с бустер помпа и LED-централен панел с интерфейс, който индикира при теч на вода, високи стойности на TDS  в обработената вода и необходимост от смяна на филтрите“, уточниха от българската фирма.

 

Други полезни и практични продукти, които от Хидро-Хикс демонстрираха пред гостите на своя щанд, бяха промишлени инсталации за обработка на вода – двуколонни омекотителни инсталации на Eurowater, както и омекотителна инсталация и система за обратна осмоза Pallas на Euraqua.


 

 

Хидро-Хикс-България е единственият оторизиран представител за българския пазар на водещите датски компании в сферата на индустриалната водообработка Hydro-X A/S и Silhorko-Eurowater A/S. Фирмата е официален дистрибутор у нас и на Euraqua Europe.


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Панаир 2019