Събития

 • Изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ – обновена и с акцент върху сервизното оборудване

  Изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ – обновена и с акцент върху сервизното оборудване

  Автомобилната изложба „Ауто сити Пловдив 2019“ и тази година ще бъде част от програмата на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември.Изложбата представя всичко най-ново в автомобилната и транспортна промишленост. В рамките на специализираното събитие посетителите ще научат как могат изцяло да модернизират своя автомобил и ще видят най-новите модели на леки автомобили, пикапи, автобуси, камиони, джипове, ванове, почистващи и сметосъбиращи машини.

 • Bulgarian Digital Week 2019 ще представи най-новото от областта на дигитализацията

  Bulgarian Digital Week 2019 ще представи най-новото от областта на дигитализацията

  Поредната инициатива от събитийната програма на 75-ото издание на Международния технически панаир е изложението Bulgarian Digital Week 2019, което в периода от 23 до 28 септември 2019 г. ще представи най-актуалните технологии в ИТ сферата. Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на отделни направления, като основно от тях ще бъде Digital Expo, което ще се проведе в рамките на 6 дни. ИТ компании от България и чужбина с разнообразни сфери на дейност ще демонстрират своите технологични открития, намиращи приложение в бизнеса и във всекидневния живот.

 • Компании с екологични решения и специално участие на производители от Беларус по време на Енеко 2019

  Компании с екологични решения и специално участие на производители от Беларус по време на Енеко 2019

  Енеко е една от петте изложби, които са част от съпътстващата програма на Международния технически панаир в Пловдив. На тях ще бъдат представени последните технологии в разнообразни инженерни индустрии. Тази година се предвижда над 30 000 да бъдат посетителите от България и чужбина, както и повече от 700 изложители да вземат участие в техническия форум, който ще се проведе от 23 до 28 септември 2019 г, съобщиха за Инженер.bg организаторите. А ето и какво да очакваме по време на изложбата.

 • МТП 2019 с акцент върху най-новите постижения в областта на дигиталните технологии

  МТП 2019 с акцент върху най-новите постижения в областта на дигиталните технологии

  Тазгодишното издание на Международния технически панаир Пловдив се завръща с нова концепция и разнообразна събитийна програма. Изложението ще постави фокус върху дигитализацията и последните инженерни постижения в областта на информационните технологии. Посетителите ще имат възможността да се докоснат до всичко най-ново в тази сфера по време на дигиталната седмица „ДиТех“, която ще се проведе в рамките на традиционната изложба „Инфотех“.

 • Нашият екип ви очаква на 75-ия Международен технически панаир Пловдив на щанд 13C10

  Нашият екип ви очаква на 75-ия Международен технически панаир Пловдив на щанд 13C10

  До началото на 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив 2019 остават по-малко от два месеца. Тазгодишното събитие ще премине под знака на нова концепция, разнообразна програма от събития, сред които IT кариерен форум, специализирани изложби и разбира се, отново с нашето участие и медийна подкрепа. За първи път тази есен щандът ни ще бъде в Палата 13-та, посветена на Машиностроенето – най-голямата изложба в рамките на Панаира.

 • Разнообразни и иновативни технологични решения очакват посетителите на Стройтех 2019

  Разнообразни и иновативни технологични решения очакват посетителите на Стройтех 2019

  И тази година едно от най-престижните събития в сферата на строителството – Стройтех 2019, ще събере на едно място водещи компании, които ще представят последните си технологични постижения, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на събитието. Изложбата, част от програмата на Международния технически панаир (МТП) Пловдив, ще се проведе в рамките на седмицата от 23 до 28 септември 2019 г. Предвиждат се повече от 700 участници и над 30 000 посетители.

 • Атрактивни конкурси са част от програмата на Международния технически панаир 2019

  Атрактивни конкурси са част от програмата на Международния технически панаир 2019

  Международният технически панаир (МТП) в Пловдив отново предлага богата и разнообразна програма, съпътстваща изложението. Част от нея са трите конкурса, които ще се проведат в рамките и на тазгодишното издание на престижния бизнес форум. „Златните медали, връчени от МТП Пловдив, са повод за гордост за своите носители. Очакваме с нетърпение да видим кои ще са тазгодишните големи победители“, коментираха за Инженер.bg организаторите. Първата от надпреварите е Конкурсът за иновативни продукти.

 • Последните тенденции в автомобилната индустрия ще бъдат представени на Auto City Пловдив 2019

  Последните тенденции в автомобилната индустрия ще бъдат представени на Auto City Пловдив 2019

  В рамките на 75-ото издание на Международния технически панаир ще се проведе специализираната изложба Auto City Пловдив. На нея ще бъде презентирано голямо разнообразие от автомобили, специализирани транспортни средства, авточасти, принадлежности, оборудване, тунинг материали и др., предназначени за различни целеви групи и намиращи широко приложение в множество професионални сфери, съобщиха за Инженер.bg организаторите.

 • Дигиталните технологии на фокус по време МТП 2019 със специалното събитие ДиТех

  Дигиталните технологии на фокус по време МТП 2019 със специалното събитие ДиТех

  Тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив ще зарадва своите посетители с разнообразни и любопитни събития. В рамките на изложението ще се проведат пет специални изложби със съпътстващи събития, а едно от тях ще бъде ДиТех. „Проявата е част от изложбата за дигитални и информационни технологии Инфотех“, уточниха за Инженер.bg организаторите. Инициативата е посветена на технологиите от последно поколение в сферата на телекомуникациите, информатиката, цифровизацията.

 • Стартира записването за участие в Международния технически панаир 2019 в Пловдив

  Стартира записването за участие в Международния технически панаир 2019 в Пловдив

  Вече стартира записването за участие в 75-ото издание на Международния технически панаир, който ще се проведе в гр. Пловдив от 23 до 28 септември 2019 г., информираха за Инженер.bg организаторите. Част от Международен панаир Пловдив, той е един от най-мащабните индустриални форуми на Балканския полуостров. Събитието предоставя възможност на компании от технологичните сектори да представят своите най-нови продукти и услуги.

Още от Панаир 2019