Събития

 • Хидро-Хикс демонстрира „хитове“ във висококачествената обработка на водите за здравословен живот

  Хидро-Хикс демонстрира „хитове“ във висококачествената обработка на водите за здравословен живот

  Богато разнообразие от високотехнологични продукти за обработка на води демонстрира Хидро-Хикс-България на своята изложбена площ по време на Международния технически панаир в Пловдив, който привлече посетители от различни държави в края на септември т.г. „В стремежа си да бъдем полезни за потребителите, които търсят здравословен и удобен начин на живот, ние се постарахме да покажем на щанда ни най-съвременни инсталации за пречистване и обработка на води“, споделиха от Хидро-Хикс.

 • Tехника за прецизно водоструйно рязане и консумативи за ерозийни машини представи Галика на МТП-Пловдив

  Tехника за прецизно водоструйно рязане и консумативи за ерозийни машини представи Галика на МТП-Пловдив

  Иновативна техника и технологии за металообработка на световни производители посрещнаха посетителите на двата изложбени щанда на фирма Галика в палата 14 в рамките на Международен технически панаир – Пловдив, който се проведе между 24 и 29 септември т.г. Особен интерес предизвикаха представената технология за прецизно рязане с водна струя, както и множество икономически изгодни решения като дейонизиращи смоли и високоефективни филтри за EDM машини.

 • ЛД представи за първи път у нас нови серии регулатори за налягане и късоходови цилиндри на Camozzi

  ЛД представи за първи път у нас нови серии регулатори за налягане и късоходови цилиндри на Camozzi

  Нова серия късоходови цилиндри, електронни пропорционални регулатори и ново попълнение на гамата прецизни регулатори за налягане на доказания италианския производител на пневматични компоненти Camozzi представи за първи път у нас фирма ЛД по време на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив. Сред новостите на щанда на компанията място намери още и най-новата серия прецизни акумулаторни винтоверти на Ingersoll Rand.

 • С „украсен“ с технически новости щанд Ритбул посрещна посетителите на 74-ото издание на Техническия панаир

  С „украсен“ с технически новости щанд Ритбул посрещна посетителите на 74-ото издание на Техническия панаир

  С модерен, интересен и атрактивен щанд, изпъстрен с богато разнообразие от електроапаратура, инструменти и средства за автоматизация, изпъкна сред изложителите водещата българска търговска компания Ритбул на тазгодишното, 74-то издание на Международен технически панаир – Пловдив. Във фокуса на участието на фирмата бяха последните технологични разработки на нейните чуждестранни партньори – доказани брандове от света на индустрията.

 • Мари-Бентц демонстрира модерни решения в теглоизмерването на изложбения си щанд на МТП-Пловдив 2018

  Мари-Бентц демонстрира модерни решения в теглоизмерването на изложбения си щанд на МТП-Пловдив 2018

  Съвременни решения в индустриалната теглоизмервателна техника демонстрира водещият производител и доставчик Мари-Бентц по време на най-новото издание на Международен технически панаир – Пловдив. Гостите на форума имаха шанса да се запознаят с последните разработки на компанията на автомобилни, Ж.П., платформени, кранови, ценообразуващи и лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, както и индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и др.

 • Трумпф България с пазарен дебют на иновативен 3D принтер за метал в рамките на Техническия панаир в Пловдив

  Трумпф България с пазарен дебют на иновативен 3D принтер за метал в рамките на Техническия панаир в Пловдив

  „The power of choice“, или „Силата на избора“, бе темата, на която високотехнологичната компания Trumpf, чрез своето дъщерно дружество Трумпф България, бе посветила тазгодишното си участие в МТП-Пловдив. Посетителите на най-старото изложение у нас имаха възможност да надникнат в света на лазерните технологии благодарение на някои от последните ѝ разработки, а именно високоефективна абкант преса, компактен маркиращ лазер, както и иновативен 3D принтер за метал.

 • Първото участие на Костал България Аутомотив на МТП-Пловдив се радваше на сериозен посетителски интерес

  Първото участие на Костал България Аутомотив на МТП-Пловдив се радваше на сериозен посетителски интерес

  С многообразие от различни електронни и мехатронни части за автомобили, за първи път тази година сред изложителите на Международния технически панаир в Пловдив се включи и доказаният производител Костал България Аутомотив. Компанията се радваше на постоянен интерес от страна на гостите на форума, демонстрирайки богат набор от компоненти, които произвежда за прочути марки автомобили по целия свят. „В момента изграждаме нов модерен цех в Пазарджик“, коментираха от дружеството.

 • Ритал постави ударение върху иновативния индустриален шкаф VX25 по време на тазгодишния Технически панаир в Пловдив

  Ритал постави ударение върху иновативния индустриален шкаф VX25 по време на тазгодишния Технически панаир в Пловдив

  Със стилна и изчистена визия щандът на Ритал очарова посетителите на 74-ото издание на Международен технически панаир – Пловдив. Дружеството акцентира върху най-новите продукти на немската компания-майка Rittal – новата шкаф система VX25 и индустриалните климатици от серия Blue e+ 1600. Подготвени и квалифицирани, специалистите на Ритал предоставяха специализирани консултации на своите гости, партньори и клиенти във връзка с новите решения.

 • Работна клетка с шприцмашина и робот във фокуса на участието на Витман Батенфелд на МТП-Пловдив 2018

  Работна клетка с шприцмашина и робот във фокуса на участието на Витман Батенфелд на МТП-Пловдив 2018

  Примерна работна клетка, състояща се от шприцмашина от серията SmartPower, оборудвана със система за контрол Unilog B8 и монтиран към нея робот Primus 14 с три серво оси, бе сред основните експонати на щанда на Витман Батенфелд България по време на тазгодишното издание на МТП-Пловдив. Високоефективната машина на Wittmann Battenfeld, модел SmartPower 60, вече е намерила своя нов собственик в лицето на компанията Рудопласт, а роботът е закупен от фирма Чолев.

 • „Чудеса“ на съвременните технологии изненадват посетителите на МТП-Пловдив

  „Чудеса“ на съвременните технологии изненадват посетителите на МТП-Пловдив

  Международният технически панаир в Пловдив, който бе открит на 24 септември т.г., предоставя на вниманието на своите посетители „чудеса“ на съвременните технологии, съобщиха за Инженер.bg от администрацията на изложението. Електромобил с голям пробег, вертикално излитащ и кацащ самолет, товарач гигант с 14-метрова зона на действие са една малка част от удивителните експонати, демонстрирани пред гостите на изложението в „града на 7-те хълма“.

Още от Панаир 2019