Събития

 • Посетете нашия щанд в палата 14 на 74-то издание на Международен технически панаир Пловдив

  Посетете нашия щанд в палата 14 на 74-то издание на Международен технически панаир Пловдив

  Днес, 24-ти септември, официално бе открито 74-тото издание на един от най-престижните технологични форуми на Балканите - Международен технически панаир Пловдив. По време на панаирната седмица компании от 35 държави ще покажат модерни технологии, машини и иновативни предложения за индустрията и дома. Инженер.БГ за поредна година е сред основните медийни партньори и изложител в панаира. Екипът ни ви очаква на нашия щанд в палата 14.

 • Нова фейсбук игра „WAGO221 – моят избор“ и много изненади от ТП ВАГО Контакттехник на щанда на Ритбул

  Нова фейсбук игра „WAGO221 – моят избор“ и много изненади от ТП ВАГО Контакттехник на щанда на Ритбул

  По време на тазгодишното издание на Международен технически панаир - Пловдив, който ще се проведе в периода от 24 до 29 септември, ТП Ваго Контакттехник ще изненада своите клиенти с нова фейсбук игра „WAGO221 – моят избор“. „Всеки, който ни посети на щанда на нашия партньор - фирма Ритбул на 27 или 28 септември, в палата 13, изложбена площ Н2, и се включи в играта, ще има възможност да спечели страхотни награди“, съобщиха за Инженер.bg от ТП ВАГО Контакттехник.

 • Актуални софтуерни решения за индустрията представя Рапид Прогрес на МТП-Пловдив

  Актуални софтуерни решения за индустрията представя Рапид Прогрес на МТП-Пловдив

  Българската компания за иновативни софтуерни решения в индустрията Рапид Прогрес активно се подготвя за среща с посетителите на 74-ото издание на МТП-Пловдив, което ще се проведе между 24 и 29 септември 2018 г. „Заповядайте на щанда ни F1 в зала 13 на международния технически панаир в Града под тепетата. С нетърпение очакваме да запознаем всички посетители и гости с последните новости от продуктовите гами на нашите партньори.

 • Новаторски решения в пневматиката и хидравликата подготвят от ЛД ООД за своето участие на МТП-Пловдив

  Новаторски решения в пневматиката и хидравликата подготвят от ЛД ООД за своето участие на МТП-Пловдив

  За поредна година фирма ЛД ООД ще вземе участие в един от най-големите инвестиционни форуми за техника и технологии в Югоизточна Европа – Международен технически панаир – Пловдив, който ще посреща своите гости между 24 и 29 септември т.г. „Ние сме в очакване на събитието, като нашето запазено място за срещи с посетители, колеги и партньори е в палата 11, щанд А1“, съобщиха за Инженер.bg от ЛД.

 • Ритбул в усилена подготовка и със стремеж да покаже авангардни технически новости на Пловдивския панаир

  Ритбул в усилена подготовка и със стремеж да покаже авангардни технически новости на Пловдивския панаир

  Ритбул, доказана българска търговска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на технически изделия, очаква с нетърпение изявата си на изложбата Елтех по време на 74-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. „Подготвяме се за широкообхватно представяне на новостите от водещи производители в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията, които предлагаме на пазара у нас, в дните от 24-ти до 29-ти септември т.г.“, съобщиха за Инженер.bg от Ритбул.

 • Европейската нощ на учените ще предложи вълнуващи срещи и откривателски пътешествия

  Европейската нощ на учените ще предложи вълнуващи срещи и откривателски пътешествия

  И тази година Европейската нощ на учените ще бъде отбелязана у нас в няколко града, един от основните от които е Пловдив. „Нощта на учените съвпада с един от дните на Международния технически панаир в Пловдив и посетителите на изложението имат чудесната възможност да посетят и тази проява”, съобщиха за Инженер.bg организаторите на Европейска нощ на учените. Разнообразната програма на събитието, предвидено за 28 септември, включва срещи с учени, конкурси, вълнуващи дейности и събития.

 • Галика България ще заложи на новаторски решения в металообработващите машини по време на панаира

  Галика България ще заложи на новаторски решения в металообработващите машини по време на панаира

  Изложбата Машиностроене е проявата, която се радва на най-голям интерес и от страна на изложителите, и съответно – на посетителите, по време на Международния технически панаир в Пловдив. Индустриалният форум тази година ще се проведе в периода 24 - 29 септември. За поредна година сред изложителите ще бъде българският клон на интернационалната компания Galika AG, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас. През 2018 г. фирмата ще участва с два щанда 14H1 и 14D1, в палата 14.

 • Авангардни решения при системите за пречистване на води – акцент в участието на Хидро-Хикс България на МТП-Пловдив 2018

  Авангардни решения при системите за пречистване на води – акцент в участието на Хидро-Хикс България на МТП-Пловдив 2018

  Хидро-Хикс-България се готви за своето поредно участие на Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември т.г. в гр. Пловдив. „Тази година ще посрещнем посетителите на панаира, и по-специално на изложбата Акватех, в палата 11, където на нашия щанд ще представим модерни решения за обработка на води, предназначени както за бита, така и за промишлеността”, разказаха пред Инженер.bg от Хидро-Хикс-България.

 • Трумпф България ще представи последно поколение лазерни машини по време на МТП-Пловдив 2018

  Трумпф България ще представи последно поколение лазерни машини по време на МТП-Пловдив 2018

  Изложбата Машиностроене, част от Международния технически панаир, който ще се проведе в Пловдив между 24 и 29 септември, е сред проявите, привличащи най-много участници и посетители. За поредна година в нея ще се включи Трумпф България, дъщерна компания на европейския лидер в машиностроенето и лазерните технологии Trumpf. „И през 2018 г. се надяваме да привлечем вниманието на гостите на нашия щанд, който отново ще е в палата 13”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Ритал фокусира участието си на МТП Пловдив върху иновативната система VX25 и климатичните системи Blue e+

  Ритал фокусира участието си на МТП Пловдив върху иновативната система VX25 и климатичните системи Blue e+

  Технически иновации и разнообразна, вълнуваща програма в продължение на 6 дни! Да, предстои поредното издание на най-старото търговско изложение у нас – Международен технически панаир 2018! Участие във форума отново ще вземе и фирма Ритал, дъщерно дружество на лидера в производството на индустриални шкафове и системи Rittal, представяйки новата уникална система със стоящ шкаф VX25, както и индустриалната климатична система Blue e+ 1600.

Още от Панаир 2019