Събития

 • За първи път „Град на автомобилите“ по време на МТП-Пловдив 2018

  За първи път „Град на автомобилите“ по време на МТП-Пловдив 2018

  „Град на автомобилите“ с модерни коли, улици, маркировки и пътни знаци ще посрещне посетителите на тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе между 24 и 29 септември, съобщиха за Инженер.bg организаторите на проявата. Очаква се в събитието Auto City Пловдив 2018 да вземат участие прочути марки, като Suzuki, Honda, Subaru, Toyota, Hyundai, Škoda, Citroën и мн.др. Няколко известни компании за автобуси също за заявили участието, а от фирма Авиатранс подготвят изненада с футуристична автомивка.

 • Периферни устройства и решения за пестене на енергия ще представи Витман Батенфелд на МТП 2018

  Периферни устройства и решения за пестене на енергия ще представи Витман Батенфелд на МТП 2018

  По време на тазгодишното си участие на Международен технически панаир – Пловдив, който ще се проведе от 24 до 29 септември, Витман Батенфелд България ще демонстрира многообразие от периферни устройства за шприц машини, както и решения за пестене на енергия при хидравлични машини, съобщиха за Инженер.bg от компанията. Витман Батенфелд България е дъщерно дружество на доказания австрийски производител на шприц машини и периферии към тях Wittmann Battenfeld у нас.

 • Изложба Машиностроене от МТП-Пловдив отново привлича най-голям брой участници

  Изложба Машиностроене от МТП-Пловдив отново привлича най-голям брой участници

  Продължава активната подготовка за тазгодишното издание на МТП-Пловдив, който ще се проведе в дните между 24 и 29 септември. През годините панаирът отстоя името си на най-представително Балканско изложение за инвестиции и обмяна на опит в областта на техниката и технологиите. Участниците от машиностроителния бранш се готвят отдалече за поредното си представяне в панаирното градче, като тази година специализираната изложба Машиностроене отново се нарежда на челно място по брой участващи фирми общо сред изложителите.

 • Проследете подготовката на 74-ото издание на Международен технически панаир в Инженер.bg

  Проследете подготовката на 74-ото издание на Международен технически панаир в Инженер.bg

  Скъпи читатели, приятели и почитатели на Инженер.БГ,
  Тази есен Международен технически панаир – Пловдив, едно от най-големите бизнес събития в техническия бранш, отново ще събере утвърдени компании от индустрията и строителството. И както всяка година, така и тази, ние отваряме специалната ни страница в Инженер.bg, посветена на форума, за да ви информираме как върви подготовката на фирмите-участници и какво ново предстои да видите през есента.

 • Международен технически панаир – Пловдив 2018 ще предложи разнообразна съпътстваща програма

  Международен технически панаир – Пловдив 2018 ще предложи разнообразна съпътстваща програма

  За поредна година Международният технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември т.г. в гр. Пловдив, ще предложи не само интересни експозиции и атракции, но и разнообразна съпътстваща програма, информираха за Инженер.bg организаторите на събитието. Откриването на такъв голям търговско-икономически форум, винаги е свързано с амбициозни бизнес планове и очаквания за интензивни контакти.

 • 11 специализирани изложби очакват посетителите на МТП-Пловдив 2018

  11 специализирани изложби очакват посетителите на МТП-Пловдив 2018

  И тази година стотици директни изложители и фирми ще представят в Пловдив своите най-нови продукти и решения по време на 74-ото издание на Международен технически панаир. Форумът ще се проведе в периода от 24 до 29 септември т.г., като очакванията са в него да се включат компании от около 40 държави, работещи в областите: електроника, електротехника, енергетика, екология, информационни технологии, роботика, автоматизация, машиностроене, строителство, химия, минна промишленост, транспорт и автосервизно оборудване и мн.др.

 • 74-ото издание на Международен технически панаир – Пловдив ще се проведе от 24 до 29 септември

  74-ото издание на Международен технически панаир – Пловдив ще се проведе от 24 до 29 септември

  В периода от 24 до 29 септември, за 74-ти път гр. Пловдив ще бъде домакин на едно от най-авторитетните технически форуми не само у нас, но и на Балканите – Международен технически панаир (МТП). МТП-Пловдив е най-старото търговско изложение у нас. От своето създаване до днес, то непрекъснато се развива, превръщайки се в място за представяне на иновативни технологии и машини, авангардни решения за индустрията и дома, както и на нови бизнес модели.

 • Роботи, дронове и иноватовни технологични разработки, подчинени на Indystry 4.0, очароват гостите на МТП 2017

  Роботи, дронове и иноватовни технологични разработки, подчинени на Indystry 4.0, очароват гостите на МТП 2017

  Пловдив за пореден път е център на най-модерните и иновативни технологии и продукти. Обликът на МТП 2017 е ориентиран изцяло към дигитализацията на индустрията, Индустрия 4.0, развитието на роботиката и високите технологии. Именно в тази атмосфера ни потапят и палати 10 и 11, в които се провеждат международното гейминг състезание и специализираните изложби Робохайтех, Инфотех, Енеко, Елтех, Акватех и Химия. Роботите вече са навсякъде около нас! А къде са те на МТП 2017? Да видим…

 • Директно от панаира: Витман Батенфелд, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс България

  Директно от панаира: Витман Батенфелд, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс България

  Международният панаир в Пловдив е вече в разгара си! 73-тото издание на най-големия индустриален форум у нас представя последните технологични иновации, като управления за индустриални машини, компресорна техника, измервателно оборудване и др. са само част от експонатите, привличащи интереса на многобройните посетители. Каним ви да разберете повече за Витман Батенфелд България, ЛД, Мари Бентц, Рапид Прогрес, Ритал и Хидро-Хикс-България в следващите редове!

 • Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България от панаира в Пловдив

  Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България от панаира в Пловдив

  Панаирът продължава! През настоящата седмица най-новите технологични решения и постиженията на инженерите от цял свят заемат своето почетно място в Града под тепетата. Инженер.bg е на мястото на събитието и с нетърпение ще ви запознава с тенденциите, иновациите и най-новите продукти от света на техниката. В днешния кратък репортаж ще обърнем внимание на новостите, които представят Бибус България, Галика, Евромаркет Груп, Ритбул, Солид Фил и Трумпф България.

Още от Панаир 2019