Събития

 • Посетителите на МТП Пловдив ще се докоснат до над стогодишните традиции в производството на лагери на Schaeffler

  Посетителите на МТП Пловдив ще се докоснат до над стогодишните традиции в производството на лагери на Schaeffler

  Повече от век история в разработката и производството на лагери предлага Schaeffler Group с марките си INA, FAG и LUK. До традициите и най-новите разработки при едни от най-използваните машинни елементи могат да се докоснат и посетителите на Есенния технически панаир в Пловдив. Лагерите на немския производител ще са изложени на щанда на българското търговско дружество Авангард Консулт в рамките на най-голямата панаирна изложба – Машиностроене.

 • Последно поколение инженерни решения за теглоизмерване от Мари Бентц ще видим по време на МТП Пловдив

  Последно поколение инженерни решения за теглоизмерване от Мари Бентц ще видим по време на МТП Пловдив

  Мари Бентц е българска компания – специалист в измервателната техника. Тази есен ще можем да се запознаем с нейните разнообразни и висококачествени продукти по време на Международния технически панаир в Пловдив, в който утвърдената производствена и търговска компания традиционно ще вземе участие. „Ще очакваме всички наши партньори, клиенти и приятели на щанда ни в палата 11”, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • Съвземане на бизнеса с бързи темпове показват предварителните данни за участниците на МТП Пловдив

  Съвземане на бизнеса с бързи темпове показват предварителните данни за участниците на МТП Пловдив

  73-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив ще бъде белязано от изключително мащабното присъствие на все по-голям брой български фирми. Това става ясно от предварителните данни за участниците. „С 20% повече изложбени площи са ангажирани до момента, като именно родните компании са тези, които най-значително ще разширят експозициите си в сравнение с август 2016 г.”, заявиха за Инженер.bg от ръководството на Пловдивския панаир.

 • ЛД ще защити златния си медал от МТП Пловдив 2016 по време на тазгодишното си участие

  ЛД ще защити златния си медал от МТП Пловдив 2016 по време на тазгодишното си участие

  Носителят на златен медал от Международен панаир Пловдив 2016 – фирма ЛД ООД, се завръща за поредно впечатляващо участие в най-големия индустриален форум у нас. Компанията ще бъде част от изложбата „Машиностроене“ и ще посреща своите гости на щанд А1 в палата 11. „Пловдивският есенен панаир е сред най-важните участия в събитийния ни календар. Очакванията ни за тази година са да защитим високите си позиции и да спечелим още повече клиенти и партньори”, заявиха пред Инженер.bg от ЛД.

 • Хидро-Хикс България ще демонстрира иновативни технологии за чиста и качествена вода по време на Акватех 2017

  Хидро-Хикс България ще демонстрира иновативни технологии за чиста и качествена вода по време на Акватех 2017

  И тази година Хидро-Хикс-България ще демонстрира иновативни технологии за обработка на вода по време на 73-тия Международен технически панаир в Пловдив. Българската компания ще вземе участие в специализираната изложба Акватех, традиционна част от най-големия бизнес форум за индустриални стоки и услуги у нас. „Ще посрещаме гостите си между 25 и 30 септември в палата 11, щанд F3, за да ги запознаем с най-новите решения от обширното ни портфолио”, заявиха пред Инженер.bg от Хидро-Хикс-България.

 • Иновативни металообработващи и лазерни технологии ще посрещнат гостите на Трумпф България

  Иновативни металообработващи и лазерни технологии ще посрещнат гостите на Трумпф България

  Изложбата Машиностроене, част от есенния технически панаир, отново ще се превърне в своеобразен компас в света на индустриалната обработка на материали. Сред традиционните участници на форума отново ще бъде Трумпф България, дъщерна компания на европейския лидер в машиностроенето и лазерните технологии. „Заповядайте на щанда ни в 13-та панаирна палата, където ще ви представим най-новите ни разработки в направление металорежещи машини с ЦПУ и преси”, казаха от дружеството.

 • Бибус България ще представи продукти и партньори на изложбата Машиностроене, част от МТП – Пловдив

  Бибус България ще представи продукти и партньори на изложбата Машиностроене, част от МТП – Пловдив

  Бибус България ще вземе участие в тазгодишното издание на Международния технически панаир. Българо-швейцарското дружество ще представи иновативните технически решения, които предлага у нас, както и добре познати и нови за българския пазар брандове по време на мащабната международна техническа проява. Щандът на компанията ще е разположен в палата 13 и ще бъде част от най-посещаваната изложба на панаира – Машиностроене, която ще проведе от 25 до 30 септември т.г.

 • Република Корея изяви желание за партньорство с Международен технически панаир Пловдив

  Република Корея изяви желание за партньорство с Международен технически панаир Пловдив

  Република Корея изяви желание да стане партньор на Техническия панаир в Пловдив, който е и един от най-мащабните технологични форуми на Балканите, съобщиха за Инженер.bg от ръководството на Панаира. Това стана ясно по време на посещението на корейски бизнесмени и университетски преподаватели в Панаирното градче, на което делегацията проучи възможностите за сътрудничество в областта на високите технологии. Интересът на Корея е продиктуван най-вече от акцента върху иновациите, който организаторите на международната проява поставят.

 • Витман Батенфелд: „Очакваме с нетърпение тазгодишното ни участие на Международен технически панаир - Пловдив”

  Витман Батенфелд: „Очакваме с нетърпение тазгодишното ни участие на Международен технически панаир - Пловдив”

  Витман Батенфелд, българското дъщерно дружество на австрийския лидер в производството на шприц машини и периферии за тях Wittmann Battenfeld, за поредна година ще вземе участие в МТП Пловдив. Посетителите на най-големия индустриален форум у нас ще могат да се запознаят с последните разработки на компанията. „Очакваме с нетърпение тазгодишното изложение в Пловдив – нашето участие там е традиционно и много успешно”, коментираха от Витман Батенфелд България.

 • Галика – клон АД подготвя участието си в Есенния технически панаир

  Галика – клон АД подготвя участието си в Есенния технически панаир

  И тази година изложбата Машиностроене ще изненада посетителите на Международния технически панаир в Пловдив с най-актуалното от света на машините, технологиите и услугите за индустрията. Традиционен участник в проявата е Галика – клон АД, българското представителство на международната компания Galika AG. „Подготвили сме последните акценти от нашите решения, с които да зарадваме гостите на панаира. Заповядайте между 25 и 30 септември в Пловдив”, съобщи за Инженер.bg г-жа Мария Цветкова, ръководител на Галика България.

Още от Панаир 2019