Новини

Специални предложения за изложителите на предстоящия Международен технически панаир 2019

15.07.2019 г.

Тази есен Пловдив отново ще се превърне в център на иновации и последните тенденции в технологиите. И през 2019 г. градът ще бъде домакин на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември. „Събитието за пореден път събира на едно място представители на водещи български и международни компании от едни от най-бързо развиващите се технологични сектори, както и професионалисти от България и Европа“, заявиха за Инженер.bg организаторите.

 


На изложителите се предоставя възможност да се възползват от преференции, които включват участие в конкурси, намаление в цената на билетите за закупени над 20 бр., безплатен достъп до панаира за техните партньори и др.


Участниците в панаира имат шанса да се възползват и от богата палитра рекламни материали и комуникационни инструменти, които ще им позволят да промотират ефективно своите най-нови продукти и технологични решения.

 

Преференциите за изложители се допълват от възможност за създаване на щанд по модел, предложен от компанията и предоставяне на зони за представяне и демонстрация на продуктите.

 

Вижте повече за условията за участие ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019