Новини

Тест драйв зона и дилъри на прочути марки автомобили на Ауто сити Пловдив 2018

19.09.2018 г.

Програма с много изненади очаква посетителите на  новата автомобилна изложба Ауто сити Пловдив 2018, която ще се проведе в рамките на Международния технически панаир – Пловдив, в периода от 24 от 29 септември т.г. В тест драйв зоната шофьорите ще могат да пробват 30 модела превозни средства от известни марки производители. „Автомобил за трудни терени на Peugeot, който пристига у нас месеци след световната си премиера в Женева, нов хечбек на Hyundai, практични градски модели от индийския автомобилен гигант Mahindra и първият произведен у нас автомобил на китайската марка Haval са само част от вълнуващите предложения, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Международен панаир Пловдив.

 


Ауто сити Пловдив 2018, обновената изложба за автомобили, провеждана в рамките на Международния технически панаир, за първи път тази година ще пресъздава живота на колела в градска среда, с улици, маркировки и пътни знаци. Наред с разпространителите на автомобили, палатите в панаирното градче се очакват да бъдат заети и от дилъри на световни марки автобуси.

 

Малко след премиерата си в автосалон в Женева, на изложбата Ауто сити Пловдив пристига неотразимият Peugeot Rifter. „Той притежава стил, здравина и елегантност, уникален интериор и е подходящ за придвижване в най-трудни терени, заради добавените функции за контрол на сцеплението и помощ при наклон”, издадоха от администрацията на международното техническо изложение.


 

От фирмата дистрибутор на индийската компания Mahindra подготвят за изложението компактен модел лек автомобил SUV KUV 100 и седемместен XUV 500, които чудесно съчетават достъпна цена с лукс, удобства и качество”, споделиха още организаторите. Отличителни качества на KUV 100 са нетрадиционния компактен дизайн, икономичен двигател и маневреност в градски условия. От своя страна XUV 500 предлага лукс и комфорт, постижения на подобреното окачване и шумоизолацията.


 

Хечбекът Hyundai i20 GB Classic, който се очаква на изложението, е снабден с последно поколение технологии за сигурност, предотвратяващи нежелано напускане на пътя, спадане на налягането в гумите, потегляне назад при наклон, поднасяне на хлъзгаво трасе и загуба на контрол. 

 

Компанията Българска автомобилна индустрия се готви за представянето на Haval H2, първият автомобил на китайската марка у нас – градски SUV с високо ниво на безопасност и интуитивни прибори за улеснено шофиране. С нетърпение се очаква и официалната премиера на другия модел, всъдехода Haval H6. Той е със стандартен, икономичен и спортен режим на шофиране и функции в помощ на водача. Третото предложение на българската компания е Great Wall Steed 6,  подобреният наследник на  Steed 5 – един от най-продаваните пикапи у нас за последните години. 


 

Ауто сити Пловдив не спира дотук с новостите, които предлага на търговци и клиенти, дошли на един от най-големите форуми за техника и технологии в Югоизточна Европа. „С получаването на своя входен билет всеки посетител на Ауто сити Пловдив 2018 има шанса да спечели специалната награда от организаторите – лека кола по избор между 7-те предложения: Seat Ibiza, Honda Jazz, Ситроен, Mahindra KUV 100, Лада, Шкода и  Hyundai i20”, съобщиха организаторите на Международен панаир Пловдив.  

           

Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив, Peugeot, Haval

Още от Панаир 2019