Новини

Технологични новости в унисон с Industry 4.0 ще бъдат демонстрирани на изложбата Инфотех

21.08.2018 г.

Бурно развиващият се сектор на информационните технологии поставя високи изисквания към изложението Инфотех, което е част от изложбите, провеждащи се в рамките на  Международния технически панаир. Форумът ще се състои в гр. Пловдив, в периода от 24 и 29 септември т.г. „Инфотех поставя ударение върху новите решения за индустрията и бита, отговарящи на изискванията на четвъртата индустриална революция и на динамично развиващото се производство”, споделиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на форума. 


 

Изложението Инфотех има амбицията да запознае с новостите от света на хардуера и софтуера, които придобиват все по-голямо значение в управлението на производствените процеси в световен план. На изложбата ще бъдат представени и интернет решения и услуги, които се очаква да събудят интерес както сред производителите, така и сред индивидуалните потребители.

 

Комуникационните технологии са друга област с нарастващо значение за индустрията и бита, която ще бъде широко застъпена. Посетителите ще могат да добият представа за напредъка в обмена на данни и текстовата информация, за развитието на видео- и радиокомуникациите, както и за новостите при мултимедията.

 

На изложението ще бъде обърнато подобаващо внимание и на актуалните новости от области като офис оборудване и консумативи, банково оборудване, безжични телефони и системи за глобална комуникация, като GPS и GPRS.


Източник на снимковия материал: Международен панаир Пловдив

Още от Панаир 2019