Новини

 • Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия запознава специалистите в бранша с иновативните продукти, в съответствие със съвременните световни стандарти за качество и безопасност на химическите изделия. Специализираното изложение и тази година ще заеме своето място в палатите на Международен технически панаир – Пловдив, който традиционно ще посрещне своите гости в края на септември. Изложба Химия среща бизнес интересите на производители и търговци от сферата на химическата промишленост.

 • Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови решения в енергетиката и екологията ще бъдат представени на международната специализирана изложба Енеко. Тя ще се проведе в рамките на един от най-важните Балкански форуми Международен технически панаир – Пловдив, в края на септември т.г. На тазгодишното издание на изложението Енеко ще постави акцент върху иновациите в енергоспестяването и щадящите природата технологии в производството, обществения сектор и бита.

 • Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Тенденцията да се създават все повече хибридни модели вече се наблюдава не само при автомобилите, но и при строителните машини. „Участниците в изложбата Стройтех, която се организира в рамките на Международния технически панаир Пловдив, който т.г. ще се проведе между 24 и 29 септември, ще покажат, че са уловили тази модерна насока“, коментираха за Инженер.bg организаторите от Международен панаир Пловдив. Изложението ще изненада с мощни товарачи, багери и др.

 • Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният технически панаир в Пловдив, който тази година се провежда между 24 и 29 септември, е популярен форум на Балканите за нововъведения в техниката и технологиите. От години събитието не само се радва на известност и посещаемост, но и разширява своя обхват от изложби и представяния. Преди две години вратите на панаирното градче се отвориха широко за едно ново специализирано изложение, посветено на роботите и роботизираните системи – Робохайтех.

 • ИАНМСП поема участието на български фирми на изложение ЕЛТЕХ 2018 в панаирното градче

  ИАНМСП поема участието на български фирми на изложение ЕЛТЕХ 2018 в панаирното градче

  Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия поема разходи за участието на български фирми на техническия панаир в Пловдив, в раздела електроника и електротехника – ЕЛТЕХ. Това е възможно благодарение на проекта на ИАНМСП „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

 • Акватех ще демонстрира новости в пречистването и транспортирането на вода на МТП-Пловдив 2018

  Акватех ще демонстрира новости в пречистването и транспортирането на вода на МТП-Пловдив 2018

  Тазгодишният Международен технически панаир, който ще се състои от 24 до 29 септември в Пловдив, е белязан от още по-голям брой чуждестранни изложители. Запазва се и тенденцията форумът да привлича все повече фирми, които за първи път се изявяват на панаира. 74-ото издание на проявата и през 2018 г. ще демонстрира техника и технологии от най-ново поколение. И тази година сред изложбените пространства в панаирното градче е отредено специално място за международната изложба Акватех.

 • Актуални строителни технологии на една от най-атрактивните изложби на МТП-Пловдив – Стройтех

  Актуални строителни технологии на една от най-атрактивните изложби на МТП-Пловдив – Стройтех

  Десетилетия наред Международен технически панаир – Пловдив се откроява като атрактивно място за бизнес. Тази година от 24 до 29 септември в гр. Пловдив ще се проведе неговото 74-то издание. „Изложението се превърна в истинска панорама на иновации и технологии, които бързо навлизат в практиката и променят начина на живот, като обхващат всичко – от сложна техника за заводи до домашни смарт уреди“, коментираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на мащабната проява.

 • Водещи ирански компании с колективно участие на МТП 2018

  Водещи ирански компании с колективно участие на МТП 2018

  Изключително голям интерес от страна на български и чуждестранни компании към 74-ия Международен технически панаир отчитат организаторите на проявата от Международен панаир Пловдив. Деловият форум за инвестиционни стоки и технологии ще се проведе от 24 до 29 септември 2018 г. във втория по големина град в България – Пловдив, като ще стартира с по-силно чуждестранно присъствие и повече дебютиращи фирми, споделиха за Инженер.bg от пресцентъра на панаира.

 • Преференциални условия за участие в тазгодишното издание на МТП-Пловдив

  Преференциални условия за участие в тазгодишното издание на МТП-Пловдив

  От 24 до 29 септември 2018 г. в гр. Пловдив ще се проведе 74-ото издание на един от най-авторитетните делови форум на Балканите – Международен технически панаир Пловдив. „Подготовката на Панаира е в пълен ход, като десетки компании вече подават заявки за участие. Ние от своя страна, продължаваме програмата за подкрепа на бизнеса, предоставяйки им финансови преимущества, за да могат повече от тях да представят своите продукти и услуги по време на форума“, информираха за Инженер.bg организаторите на събитието от Международен панаир Пловдив.

 • Бимекс Лимитид: Високотехнологични машини на Yamazaki Mazak произвеждат детайли за болидите на Формула 1

  Бимекс Лимитид: Високотехнологични машини на Yamazaki Mazak произвеждат детайли за болидите на Формула 1

  Отборът на Рено от Формула 1 се сдоби с шест нови високотехнологични машини за сезон 2017 г., доставени от корпорацията Yamazaki Mazak. Оборудването е разположено в базата на състезателите в Енстоун, Великобритания, и ще служи за производството на сложни детайли от алуминий и неръждаема стомана за болидите, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бимекс Лимитид, официален представител за България на водещия световен производител на металообработващи машини.

Още от Панаир 2019