Новини

 • Изложители от 40 държави и ръст от 20% на изложбените площи на Международен технически панаир Пловдив 2018

  Изложители от 40 държави и ръст от 20% на изложбените площи на Международен технически панаир Пловдив 2018

  Изложители от близо 40 държави ще се включат в 74-то издание на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе в периода 24 - 29 септември 2018 г. „Есенният технически панаир е едно от най-интересните и мащабни изложения в региона, което привлича изложители и посетители от целия свят. Това се потвърждава и от отбелязаният ръст от 20% на изложбените площи, за тазгодишното му издание“, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на форума.

 • Технологични новости в унисон с Industry 4.0 ще бъдат демонстрирани на изложбата Инфотех

  Технологични новости в унисон с Industry 4.0 ще бъдат демонстрирани на изложбата Инфотех

  Бурно развиващият се сектор на информационните технологии поставя високи изисквания към изложението Инфотех, което е част от изложбите, провеждащи се в рамките на Международния технически панаир. Форумът ще се състои в гр. Пловдив, в периода от 24 и 29 септември т.г. Инфотех поставя ударение върху новите решения за индустрията и бита, отговарящи на изискванията на четвъртата индустриална революция и на динамично развиващото се производство.

 • Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия от МТП-Пловдив и тази година ще маркира най-новите тенденции в химическата индустрия

  Изложба Химия запознава специалистите в бранша с иновативните продукти, в съответствие със съвременните световни стандарти за качество и безопасност на химическите изделия. Специализираното изложение и тази година ще заеме своето място в палатите на Международен технически панаир – Пловдив, който традиционно ще посрещне своите гости в края на септември. Изложба Химия среща бизнес интересите на производители и търговци от сферата на химическата промишленост.

 • Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови подходи в енергийната ефективност и екологията на изложението Енеко по време на МТП-Пловдив 2018

  Нови решения в енергетиката и екологията ще бъдат представени на международната специализирана изложба Енеко. Тя ще се проведе в рамките на един от най-важните Балкански форуми Международен технически панаир – Пловдив, в края на септември т.г. На тазгодишното издание на изложението Енеко ще постави акцент върху иновациите в енергоспестяването и щадящите природата технологии в производството, обществения сектор и бита.

 • Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Мощни хибридни машини – „хит“ на изложбата Стройтех по време на техническия панаир в Пловдив

  Тенденцията да се създават все повече хибридни модели вече се наблюдава не само при автомобилите, но и при строителните машини. „Участниците в изложбата Стройтех, която се организира в рамките на Международния технически панаир Пловдив, който т.г. ще се проведе между 24 и 29 септември, ще покажат, че са уловили тази модерна насока“, коментираха за Инженер.bg организаторите от Международен панаир Пловдив. Изложението ще изненада с мощни товарачи, багери и др.

 • Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Роботизирани решения за индустрията, образованието и бита на изложбата Робохайтех по време на МТП-Пловдив 2018

  Международният технически панаир в Пловдив, който тази година се провежда между 24 и 29 септември, е популярен форум на Балканите за нововъведения в техниката и технологиите. От години събитието не само се радва на известност и посещаемост, но и разширява своя обхват от изложби и представяния. Преди две години вратите на панаирното градче се отвориха широко за едно ново специализирано изложение, посветено на роботите и роботизираните системи – Робохайтех.

 • ИАНМСП поема участието на български фирми на изложение ЕЛТЕХ 2018 в панаирното градче

  ИАНМСП поема участието на български фирми на изложение ЕЛТЕХ 2018 в панаирното градче

  Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия поема разходи за участието на български фирми на техническия панаир в Пловдив, в раздела електроника и електротехника – ЕЛТЕХ. Това е възможно благодарение на проекта на ИАНМСП „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

 • Акватех ще демонстрира новости в пречистването и транспортирането на вода на МТП-Пловдив 2018

  Акватех ще демонстрира новости в пречистването и транспортирането на вода на МТП-Пловдив 2018

  Тазгодишният Международен технически панаир, който ще се състои от 24 до 29 септември в Пловдив, е белязан от още по-голям брой чуждестранни изложители. Запазва се и тенденцията форумът да привлича все повече фирми, които за първи път се изявяват на панаира. 74-ото издание на проявата и през 2018 г. ще демонстрира техника и технологии от най-ново поколение. И тази година сред изложбените пространства в панаирното градче е отредено специално място за международната изложба Акватех.

 • Актуални строителни технологии на една от най-атрактивните изложби на МТП-Пловдив – Стройтех

  Актуални строителни технологии на една от най-атрактивните изложби на МТП-Пловдив – Стройтех

  Десетилетия наред Международен технически панаир – Пловдив се откроява като атрактивно място за бизнес. Тази година от 24 до 29 септември в гр. Пловдив ще се проведе неговото 74-то издание. „Изложението се превърна в истинска панорама на иновации и технологии, които бързо навлизат в практиката и променят начина на живот, като обхващат всичко – от сложна техника за заводи до домашни смарт уреди“, коментираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив, организатор на мащабната проява.

 • Водещи ирански компании с колективно участие на МТП 2018

  Водещи ирански компании с колективно участие на МТП 2018

  Изключително голям интерес от страна на български и чуждестранни компании към 74-ия Международен технически панаир отчитат организаторите на проявата от Международен панаир Пловдив. Деловият форум за инвестиционни стоки и технологии ще се проведе от 24 до 29 септември 2018 г. във втория по големина град в България – Пловдив, като ще стартира с по-силно чуждестранно присъствие и повече дебютиращи фирми, споделиха за Инженер.bg от пресцентъра на панаира.

Още от Панаир 2019