Новини

 • Изложба за архитектура и градоустройство по време на Есенния панаир в Пловдив

  Изложба за архитектура и градоустройство по време на Есенния панаир в Пловдив

  За поредна година Международния технически панаир в Пловдив предлага на своите посетители богата съпътстваща програма, която да допълни 11-те специализирани изложби. По време на 73-тото издание на Есенния панаир гостите ще могат да видят изложбата „Академия Градът 2017” и да научат повече за съвременната архитектура, строителство, градоустройство и интериорен дизайн. Академия Градът организира конкурси за млади професионалисти за трета поредна година по различни теми, като най-доброто от тях ще бъде показано на специална изложба по време на панаира.

 • Международен панаир Пловдив обменя опит с още 21 панаирни организации от Централна Европа

  Международен панаир Пловдив обменя опит с още 21 панаирни организации от Централна Европа

  От 2003 г. Международен панаир Пловдив е пълноправен член на една от регионалните изложбени организации в Европа – Централноевропейския панаирен съюз (CEFA). „Това за нас е изключителна възможност за ценна обмяна на опит, непрекъснато повишаване нивото и придобиване на ноу-хау по всички аспекти на изложбената индустрия”, коментираха за Инженер.bg от ръководството на най-голямата изложбена организация у нас.

 • За първи път Гейминг фестивал по време на Международния технически панаир в Пловдив

  За първи път Гейминг фестивал по време на Международния технически панаир в Пловдив

  За първи път по време на есенния панаир в Пловдив специално внимание ще бъде обърнато на гейминга като една от най-динамично развиващите се индустрии. „Организирали сме най-престижното гейминг събитие за България - Let's Play. Гостите на фестивала ще могат да участват в състезания, демонстрации на очила и шофьорски симулатори, както и още привлекателни атракции”, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Международен технически панаир Пловдив.

 • Пловдивският панаир е сред първите членове на Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI)

  Пловдивският панаир е сред първите членове на Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI)

  Технически панаир Пловдив е член на редица браншови организации от международен характер, което е ясен знак за твърди позиции и интернационален интерес към неговите прояви. „През 1936 г. той е един от първите приети в редиците на Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI). Към момента в асоциацията членуват 534 панаирни организации, позиционирани в 204 града в 84 държави”, информираха за Инженер.bg организаторите на Пловдивския панаир.

 • Международен панаир Пловдив бе част от Global Exhibitions Day 2017 на 7 юни

  Международен панаир Пловдив бе част от Global Exhibitions Day 2017 на 7 юни

  Международен панаир Пловдив се включи в инициативата Global Exhibitions Day 2017, която тази година се състоя на 7 юни. Събитието се провежда за втори път, като участие взеха 45 държави от целия свят. „Международният панаирен ден премина с организирането и провеждането на множество събития, като целта е да се акцентира върху силата и значението на изложбената индустрия”, съобщиха за Инженер. bg от Пловдивския панаир. Организатор на проявата е Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI), чийто член още от 1936 г. е и Международният панаир в Пловдив.

 • Какво говорят данните за Международния технически панаир в Пловдив през последните три години

  Какво говорят данните за Международния технически панаир в Пловдив през последните три години

  Предстои 73-тото издание на Международен технически панаир – Пловдив, който всяка година събира производители, търговци и потребители на широк спектър технически продукти и услуги. „В последните години интересът към международния форум бележи категоричен растеж, като през 2016 г. изложителите достигнаха 563 фирми от 36 държави. Повече от 25 000 посетители от 39 държави станаха свидетели на мащабната проява в „Града под тепетата“”, съобщиха за Инженер.bg представители на панаирната институция.

 • Роботи, дронове, смарт палата и стартъп зона на 73-тия Международен технически панаир Пловдив

  Роботи, дронове, смарт палата и стартъп зона на 73-тия Международен технически панаир Пловдив

  Най-дългогодишното техническо изложение у нас никога не изостава от инженерния напредък и иновациите. Тази година посетителите на събитието ще видят отделна изложба, посветена на роботиката, както и впечатляващо дрон шоу. Отделна палата ще бъде посветена на смарт технологиите, а за младите предприемачи и иноватори е предвидена специална стартъп зона. Още една нова секция – за агротехника, ще намери място в изложбата за машиностроене.

 • ЛД – отличени с дипломи и златен медал от тазгодишното издание на Международен технически панаир-Пловдив

  ЛД – отличени с дипломи и златен медал от тазгодишното издание на Международен технически панаир-Пловдив

  Доказаната търговска компания ЛД бе удостоена с грамота, диплом и златен медал от най-големия индустриален форум у нас – Международен технически панаир – Пловдив 2016, обявиха с гордост за Инженер.bg от дружеството. Експонатите, наградени с отличие, са електрически линейни задвижвания за индустриална автоматизация C-Electrics на италианския производител Camozzi, чийто официален дистрибутор за България е фирма ЛД. Изделията грабнаха приз в категорията „Електроника и електротехника."

 • Бъдете наши скъпи гости на щанда ни в палата 11 на Международен технически панаир - Пловдив

  Бъдете наши скъпи гости на щанда ни в палата 11 на Международен технически панаир - Пловдив

  Уважаеми колеги, днес за 72-ри път в своята история стартира Международен технически панаир – Пловдив. В панаирното градче, в града под тепетата свои продукти и услуги представят редица водещи компании – представители на различни индустриални браншове, а за първи път Инженер.bg прекрачва вратите на техническия форум не само като медия, а и като участник. Екипът ни ще ви очаква от 26 септември до 1 октомври в зала 11, щанд Е1. Заповядайте при нас! Очакваме ви!

 • Ритбул със щандове в 11 и 13 палата и неустоими промоции само по време на панаирната седмица

  Ритбул със щандове в 11 и 13 палата и неустоими промоции само по време на панаирната седмица

  В най-новото издание на Международен технически панаир – Пловдив участие ще вземе и утвърдената българска търговска фирма Ритбул. Тя развива дейност в областта на вноса и дистрибуцията на електрическо оборудване, индустриални компоненти, инструменти, измервателни прибори и LED осветление. Ритбул предлага и цялостни решения в областта на електроизграждането и автоматизацията от утвърдени европейски производители.

Още от Панаир 2019