Новини

 • Заповядайте на щанда на фирма Рапид Прогрес в палата 13 на Технически панаир - Пловдив

  Заповядайте на щанда на фирма Рапид Прогрес в палата 13 на Технически панаир - Пловдив

  Водещата българска компания Рапид Прогрес ще вземе участие в есенното издание на Международен технически панаир - Пловдив, обявиха пред Инженер.bg представители на фирмата. Дружеството е специализирано в предлагането и имплементирането на CAD, CAM, CAE, PDM системи и технически решения за CNC комуникации (DNC и MDC) от водещи световни разработчици. Фирмата е оторизиран риселър на CAM системата ESPRIT.

 • Хидро-Хикс-България ще демонстрира най-новите тенденции в третирането на води за индустриална водообработка и в бита

  Хидро-Хикс-България ще демонстрира най-новите тенденции в третирането на води за индустриална водообработка и в бита

  Хидро-Хикс-България ще вземе участие в есенното издание на Международен технически панаир - Пловдив, съобщиха за Инженер.bg от утвърдената българска фирма . Фирмата е специализирана във внос, доставка, шеф-монтаж, пълна инженерингова и консултантска дейност, сервиз и обучение в областта на водообработката за енергийния сектор и промишлеността. „Посетете ни в палата 11, ще се радваме да ви видим на нашия щанд (F2)", споделиха от Хидро-Хикс-България.

 • Производители и търговци на земеделска техника с две изложбени зони на Международен технически панаир 2016

  Производители и търговци на земеделска техника с две изложбени зони на Международен технически панаир 2016

  По време на 72-то издание на Международен технически панаир ще бъдат представени и машини за селското стопанство, информирахме по-рано в Инженер.bg. Новата секция се обособява по желание на производители и търговци, участващи в Международната селскостопанска изложба „Агра”, чието последно издание се проведе в края на месец февруари т.г. „Промяната ще донесе положителен ефект върху бранша, тъй като се очакват около 40 000 посетители“, категорични са организаторите.

 • „Химия“ – сред основните изложби на Международен технически панаир Пловдив

  „Химия“ – сред основните изложби на Международен технически панаир Пловдив

  Както винаги, в края на лятото и началото на есента Международен панаир Пловдив организира един от най-значимите технически форуми в България, а именно Международен технически панаир Пловдив, обединяващ няколко изложби. Една от тях е „Химия”, която се фокусира върху бизнес интересите на българските и световните производители и търговци от химическата промишленост. Сред основните браншове на изложбата ще бъдат представени: неорганични химически продукти; продукти и полупродукти на органичния синтез и др.

 • „Акватех“ ще представи технологии и управление на водите на Международен технически панаир Пловдив

  „Акватех“ ще представи технологии и управление на водите на Международен технически панаир Пловдив

  Едно от изложения на Международен технически панаир Пловдив, които пораждат сериозен интерес, е „Акватех“. Както вече съобщихме, Инженер.bg ще отрази случващото се на техническата изложба, като ви представи най-интересните новини и акценти от нея. „Акватех“ е средище за фирми, за технологии и съоръжения, решаващи проблеми от глобален характер, а именно чистотата на водата.

 • Изложението „Стройтех” с мащабно представяне в рамките на Есенния панаир у нас

  Изложението „Стройтех” с мащабно представяне в рамките на Есенния панаир у нас

  Едно от най-авторитетните технически изложения „Стройтех” ще заеме за поредна година своето място на Международния технически панаир Пловдив. Както всяка година, така и тази, Инженер.bg ще отрази специално за вас индустриалния форум, който съчетава в себе си няколко специализирани изложения, сред които и „Стройтех”. Събитието е сред най-представителните и мащабни международни специализирани изложби , които се провеждат в рамките на есенния панаир.

 • Мениджъри и специалисти ще се срещнат по време на Международен технически панаир Пловдив

  Мениджъри и специалисти ще се срещнат по време на Международен технически панаир Пловдив

  На тазгодишното издание на Международен технически панаир Пловдив се очакват близо 40 000 посетители. Това бе заключението, което организаторите направиха след проведено маркетингово проучване сред предприемачи, собственици на фирми, мениджъри и специалисти, каквито основно са гостите от България и Европа, информираха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив. Събитието ще се проведе от 26 септември до 1 октомври 2016 г.

 • За Есенния технически панаир 2015

  За Есенния технически панаир 2015

  Понякога е трудно да си обективен! Особено, когато се чувстваш емоционално свързан с най-авторитетното изложение за индустриални продукти и услуги у нас – Технически панаир-Пловдив! Както и когато искаш този форум не просто да се запази, но и да се възроди и пребъде през следващите десетилетия. Затова, ние от Инженер.bg, изчакахме със списването на този материал, за да дадем време на емоциите да отшумят и да се опитаме да напишем обективно за Панаир 2015 – такъв, какъвто го видяхме, с думи и със снимки!

 • Инвазия на роботите на Международен технически панаир в Пловдив

  Инвазия на роботите на Международен технически панаир в Пловдив

  Един от акцентите на тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив е инвазията на роботите, съобщиха за Инженер.bg организаторите. Няколко изложители ще демонстрират „умни машини“, предназначени както за промишлеността, така и за бита.

 • Демонстрация на шприц машина Battenfeld от серията Smart Pоwer на щанда на Витман Батенфелд България

  Демонстрация на шприц машина Battenfeld от серията Smart Pоwer на щанда на Витман Батенфелд България

  Един от традиционните участници на ежегодно провеждания в гр. Пловдив Международен технически панаир - Витман Батенфелд България, за поредна година отправя покана към своите клиенти и партньори да посетят изложбените площи на фирмата в зоната на Австрийското изложение, в палата 11, щанд 11D7. „Тази година, основен акцент на нашия щанд, ще бъде малка шприц машина Battenfeld от най-новата серия Smart Pоwer”, съобщиха за Инженер.bg от Витман Батенфелд България.

Още от Панаир 2019