Новини

 • Инвазия на роботите на Международен технически панаир в Пловдив

  Инвазия на роботите на Международен технически панаир в Пловдив

  Един от акцентите на тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив е инвазията на роботите, съобщиха за Инженер.bg организаторите. Няколко изложители ще демонстрират „умни машини“, предназначени както за промишлеността, така и за бита.

 • Демонстрация на шприц машина Battenfeld от серията Smart Pоwer на щанда на Витман Батенфелд България

  Демонстрация на шприц машина Battenfeld от серията Smart Pоwer на щанда на Витман Батенфелд България

  Един от традиционните участници на ежегодно провеждания в гр. Пловдив Международен технически панаир - Витман Батенфелд България, за поредна година отправя покана към своите клиенти и партньори да посетят изложбените площи на фирмата в зоната на Австрийското изложение, в палата 11, щанд 11D7. „Тази година, основен акцент на нашия щанд, ще бъде малка шприц машина Battenfeld от най-новата серия Smart Pоwer”, съобщиха за Инженер.bg от Витман Батенфелд България.

 • Невероятно изживяване в комбинация с висока сигурност и при 190 km/h в увеселителните влакчета с Loctite

  Невероятно изживяване в комбинация с висока сигурност и при 190 km/h в увеселителните влакчета с Loctite

  Какво би представлявал Дисниленд или който и да е друг увеселителен парк в света без влакчета? Колкото по-бързи и с колкото повече завои, завъртания, стръмни спускания и изкачвания е осеяно трасето, толкова по-силна е притегателната сила на влакчето. Направени с цел забавление и екстремни изживявания, към тези, често невероятни като конструкция съоръжения, се поставят високи изисквания по отношение на сигурност и надеждност.

 • Енергийната ефективност – сред основните акценти на Есенния технически панаир в Пловдив

  Енергийната ефективност – сред основните акценти на Есенния технически панаир в Пловдив

  Възможностите за намаляване на енергийните разходи и повишаване на ефективността ще бъдат сред основните акценти на Есенния технически панаир в Пловдив, съобщиха за Инженер.bg организаторите на форума. По време на панаира ще бъдат представени иновативни изделия в областта на енергийна ефективност, както и обучителни семинари за запознаване с начина на тяхното използване.

 • Голям интерес към топлокациите в Международния технически панаир в Пловдив

  Голям интерес към топлокациите в Международния технически панаир в Пловдив

  Български и чуждестранни фирми активно резервират места за участието си в предстоящия Международен технически панаир в Пловдив, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив. Голям е интересът към топлокациите, край които минават най-много посетители, тъй като изложителите подготвят атрактивни експозиции и съпътстващи събития за своето представяне.

 • Размразяване на икономиката показва Есенният панаир в Пловдив

  Размразяване на икономиката показва Есенният панаир в Пловдив

  Забелязват се положителни импулси в икономиката - това е моето наблюдение като специалист във финансовата и стопанската дейност, коментира за Инженер.bg д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив. Според него оживлението ще се усети на предстоящия Есенен панаир, който ще се проведе от 28 септември до 3 октомври.

 • Активният бизнес се представя на Международния технически панаир в Пловдив

  Активният бизнес се представя на Международния технически панаир в Пловдив

  С участието на най-активните фирми на пазара за инвестиционни стоки и технологии ще се състои тазгодишният Международен технически панаир в Пловдив, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив. От 28 септември до 3 октомври изложителите ще покажат постиженията си в областите: машиностроене, строителство, електроника, електротехника, енергетика, екология, управление на водите, информационни технологии, химическа и минна промишленост, транспорт и автосервизно оборудване, автомобилостроене.

 • Организаторите на Панаира отчитат увеличен брой на планираните делови прояви в предстоящото издание 2015

  Организаторите на Панаира отчитат увеличен брой на планираните делови прояви в предстоящото издание 2015

  Чуждестранни компании, които ще вземат участие в тазгодишното издание на Международен технически панаир – Пловдив, залагат на нови маркетингови инструменти, съобщиха за Инженер.bg от Международен панаир Пловдив. „Тази година, панаирното градче ще посрещне посетителите с променен облик, благодарение на креативните решения на изложителите”, коментираха от Международен панаир Пловдив.

 • Златните медали от Есенния технически панаир 2014

  Златните медали от Есенния технически панаир 2014

  Общо 31 продукта на български и чуждестранни фирми бяха отличени с престижните награди златен медал и диплом на тазгодишното юбилейно 70-то издание на Международен технически панаир. Тържествената церемония по награждаването на победителите в най-авторитетния технически форум у нас се проведе на 1 октомври във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив.

 • Енергоспестяващи щори, изработени по технология на НАСА, с пазарен дебют у нас

  Енергоспестяващи щори, изработени по технология на НАСА, с пазарен дебют у нас

  Енергоспестяващи щори, изработени по технология на НАСА, са сред новостите, демонстрирани по време на Международния технически панаир - Пловдив, съобщиха за Инженер.bg организаторите на най-мащабната индустриална проява у нас. „Щорите се представят за първи път на нашия пазар”, уточниха от пресцентъра на панаира.

Още от Панаир 2019