Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Включете се в DIGITAL INDUSTRY 2020! Разберете повече за бъдещето на дигиталната индустрия


Като един от основните посланици на Индустрия 4.0 в България, фирма Солтех, в сътрудничество с Интер Експо Център – София, и тази година се е заела с отговорната мисия да помогне, насърчи и подкрепи производствените дружества у нас по пътя към дигиталната трансформация. В рамките на тазгодишното специализирано изложение MachTech & InnoTech, компанията ще бъде домакин на първия по рода си целодневен форум, посветен изцяло на дигитализацията на индустрията и стратегическия мениджмънт – DIGITAL INDUSTRY 2020. Събитието ще се проведе на 7 април 2020 г., от 10:00 ч., в зала „Витоша“ на Интер Експо и Конгресен Център София.


 

„Последните тенденции в развитието на машиностроенето изискват браншът да бъде разглеждан все повече като елемент на голямата дигитална трансформация, известна като Индустрия 4.0“, коментираха за Инженер.bg от Солтех. „Основна цел на DIGITAL INDUSTRY 2020 е да запознае българските ръководители и инженерния персонал от производствената индустрия с различните подходи за изграждане на умни фабрики, да насърчи стъпките към анализ и оптимизация на процесите в техните производства“, обясниха още специалистите.

 

По време на форума световноутвърдени гост-лектори, измежду които проличават имената на прочути изследователи, мениджъри на мултинационални компании и браншови експерти, ще проследят развитието на индустриалната дигитализация, ще запознаят присъстващите с последните новости от нея и ще представят нагледни примери от практиката. „Специално място е отделено и на българския опит с презентация на инвестицията на зелено в умна фабрика, реализирана от малко предприятие в Божурище“, разкриха от Солтех.


 

Партньори на проявата са Инженер.БГ, Schneider Electric Bulgaria, Siemens Digital Industries, MiR, Abas ERP Bulgaria и ProCredit Bank Bulgaria, които напълно споделят визията на Солтех за дигитална трансформация на индустрията и вярват, че това е шанс за устойчив растеж на българската икономика.

 

Входът за DIGITAL INDUSTRY 2020 е свободен, а регистрация за събитието в възможна както на място в деня на провеждане, така и на онлайн страницата от ТУК!


Екипът на Солтех и Интер Експо Център ви очакват!

 

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

 


Източник на снимковия материал: Солтех

Още от Роботи