Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Поредно изключително силно участие отбеляза българската компания за софтуерни и индустриални решения Рапид Прогрес на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. Дружеството изненада своите клиенти и партньори не само с изцяло обновената визия на своя щанд, но и с много фирмени новости, сред които е успешният старт на Академия XYZ. Това е модерно оборудван, изцяло специализиран център за обучение и квалификация в областта на машиностроенето.

 • Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Богата гама от металорежещи инструменти на утвърдения немски производител Guehring показа дъщерното дружество на компанията у нас Гюринг-България по време на тазгодишното издание на специализирания индустриален форум MashTech & InnoTech 2018. Събитието се състоя в края на месец март в изложбените зали на Интер Експо Център – София, а на фирмения щанд на Гюринг посетителите имаха възможност да се запознаят с последни модели металообработващи изделия.

 • Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Интелигентна роботизирана система за плазмено рязане и заваряване с марка Kiberys представи водещата българска компания Кимекс на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech. „Тази година избрахме да покажем една от нашите нови разработки – машина за плазмен листов разкрой, разкрой на тръби и профили и заваряване, като сега демонстрираме работата при процеса на рязане“, коментираха за Инженер.bg от фирмата по време на индустриалния форум.

 • Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  От 27 до 29 март 2018 г. техническата общност в областта на ВиК системите получи възможността да се запознае с най-новите разработки, свързани с управлението на води. Утвърденото българско дружество Аквастарт фокусира тазгодишното си представяне на Вода София върху канализационните модули на френския производител SFA. Освен компактното помпено оборудване, на щанда на Аквастарт бяха изложени и решения за чисти води на италианския производител Lowara.

Статии и продукти

 • В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  Австрийската компания Wittmann Battenfeld е един от пионерите в производството на шприц машини и оборудване за тях, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. От 26 до 29 март в рамките на мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, българският офис ще представи най-новите енергийно-ефективни технологични и продуктови разработки на компанията.

 • MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  В края на март, за осма поредна година, специализираното изложение MachTech&InnoTech ще отвори врати, събирайки на едно място представители на български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация. Малко преди официалния старт на събитието, организаторите на форума – Интер Експо Център – София, разказаха пред Инженер.bg за профила на изложението и за двете основни направления в него – Machtech Expo и Innotech Expo.

 • Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Иновации и решения за един по-добър свят и екологични и рентабилни технологии, приложими във всяка индустрия, община и дом – това са водещите теми на тазгодишното, 14-ото поред издание на специализираната изложба и конференция за Югоизточна Европа – Eнергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ). Паралелно с ЕЕ и ВЕ ще се състои и 6-ото издание на изложението Smart Cities. Двете събития ще се проведат от 27 до 29 март в Интер Ескпо Център – София, а организатор е Виа Експо.

 • Над 50% от посетителите на Вода София са инженери, проектанти, архитекти и представители на индустрията

  Над 50% от посетителите на Вода София са инженери, проектанти, архитекти и представители на индустрията

  Изложението Вода София е утвърдена платформа за срещи и обмяна на опит между български и чуждестранни специалисти от ВиК сектора, участващи в големи структурни проекти в страната. Организатор на събитието е Интер Експо Център – София, а тази година ще се проведе 12-то издание на форума. Специално за Инженер.bg организаторите разказаха за профила на изложението и какви специалисти проявяват най-сериозен интерес към него.

ПРОМО.bg

 • Комплекти биметални боркорони

  Комплекти биметални боркорони

  Ново атрактивно промоционално предложение от Калас Консулт. Комплекти биметални боркорони  за безпроблемно изрязване на отвори в дърво, пластмаса, гипскартон, цветна, черна и неръждаема ламарина. Само сега с 20% отстъпка от крайната цена.

 • Металорежещи машини с ЦПУ SMEC и Maxmill

  Металорежещи машини с ЦПУ SMEC и Maxmill

  Не пропускайте! Само до края на юли. Гореща лятна промоция от Лазатек. CNC стругове с марка SMEC и обработващи центри Maxmill на изключително атрактивни цени.

 • Филтрираща система за питейна вода OASIS DP RO STD

  Филтрираща система за питейна вода OASIS DP RO STD

  Насладете се на истински чиста и вкусна питейна вода у дома. С филтриращите системи OASIS DP RO STD на Atlas Filtri. Закупете сега на промо цена от 399 лв. със специалното предложение на Аква Системи.

 • Омекотителни инсталации Euraqua

  Омекотителни инсталации Euraqua

  Предпазете от отлагания тръбите и уредите във вашия дом, офис, ресторант или хотел! Не позволявайте на твърдата вода да ги повреди! Възползвайте се от офертата на Хидро-Хикс-България и закупете автоматични инсталации Euraqua за омекотяване на водата на атрактивни цени!