Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Проследете MachTech&InnoTech и Вода София 2018 на специалната Основна страница в Инженер.bg

  Проследете MachTech&InnoTech и Вода София 2018 на специалната Основна страница в Инженер.bg

  Скъпи приятели, почитатели, партньори и съмишленици!

  Тази година международните изложения MachTech&InnoTech и Вода София ще срещнат бизнеса в Интер Експо Център в София от 26 до 29 март 2018 г. И отново читателите ни ще могат да се потопят в атмосферата на специализираните технически изложения на специалната Основна страница, която традиционно отваряме в Инженер.bg.

 • Многообразие от решения за една по-чиста индустрия по време на Вода София 2018

  Многообразие от решения за една по-чиста индустрия по време на Вода София 2018

  Вода София е ежегодно В2В изложение за управление на водните ресурси в България. Тази година, за 12-ти пореден път, форумът ще даде възможност на български и чуждестранни фирми да представят представят актуални продуктови и технологични новости и да демонстрират технологии, подходящи както за общинските ВиК дружества, така и за отделните домакинства. Сред изложителите са и компании, предлагащи проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения, техническо управление, поддръжка и обучение.

 • MatchMaking срещи събират български и чуждестранни компании по време на MachTech&InnoTech 2018

  MatchMaking срещи събират български и чуждестранни компании по време на MachTech&InnoTech 2018

  На 28 март т.г., в рамките на специализираното изложение MachTech&InnoTech 2018, ще се проведат двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании. „За да може обаче една компания да разгърне своя пълен потенциал и да бъдат оптимално използвани и развити възможностите от важно значение е представителите на фирмите да се срещнат „на четири очи“. MachTech&InnoTech е международно изложение, което предоставя точно такава възможност”, коментираха от IEC.

 • Вода София с над 30% директни чуждестранни участници

  Вода София с над 30% директни чуждестранни участници

  Тазгодишното, 12-то издание на изложението Вода София, което ще се проведе от 27 до 29 март в Интер Експо Център – София, отбелязва засилен чуждестранен интерес, съобщиха за Инженер.bg организаторите. „Международните изложения са пряко свързани с успешното развитие на всеки сектор. Те са мястото, на което компаниите могат да обменят идеи, ноухау, да покажат технологични нововъведения и да разменят контакти. Изложението Вода София се утвърди като едно от значимите събития за водния сектор у нас и интересът към него нараства всяко година”, допълниха от Интер Експо Център.

Статии и продукти

 • MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  В края на март, за осма поредна година, специализираното изложение MachTech&InnoTech ще отвори врати, събирайки на едно място представители на български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация. Малко преди официалния старт на събитието, организаторите на форума – Интер Експо Център – София, разказаха пред Инженер.bg за профила на изложението и за двете основни направления в него – Machtech Expo и Innotech Expo.

 • Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Иновации и решения за един по-добър свят и екологични и рентабилни технологии, приложими във всяка индустрия, община и дом – това са водещите теми на тазгодишното, 14-ото поред издание на специализираната изложба и конференция за Югоизточна Европа – Eнергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ). Паралелно с ЕЕ и ВЕ ще се състои и 6-ото издание на изложението Smart Cities. Двете събития ще се проведат от 27 до 29 март в Интер Ескпо Център – София, а организатор е Виа Експо.

 • Над 50% от посетителите на Вода София са инженери, проектанти, архитекти и представители на индустрията

  Над 50% от посетителите на Вода София са инженери, проектанти, архитекти и представители на индустрията

  Изложението Вода София е утвърдена платформа за срещи и обмяна на опит между български и чуждестранни специалисти от ВиК сектора, участващи в големи структурни проекти в страната. Организатор на събитието е Интер Експо Център – София, а тази година ще се проведе 12-то издание на форума. Специално за Инженер.bg организаторите разказаха за профила на изложението и какви специалисти проявяват най-сериозен интерес към него.

 • В края на март Интер Експо Център – София ще е домакин на деветото издание на Save the Planet

  В края на март Интер Експо Център – София ще е домакин на деветото издание на Save the Planet

  В периода от 27 до 29 март 2018 г. в зала 5 на Интер Експо Център – София ще се проведе деветото издание на международното изложение и конференция, посветено на решенията за управление на отпадъците – Save the Planet. Save the Planet е бизнес ориентирано събитие във формат "изложение – конференция". През годините то се превърне в основно място за среща на специалистите, предлагащи работещи технологии, с фирмите и общините, търсещи екологични решения.

ПРОМО.bg

 • Сет изолирани отвертки Wera

  Сет изолирани отвертки Wera

  Безопасност и високо качество в 1. С изолираните отвертки с марка Wera. Вземете сега сет изолирани отвертки или сет изолирани ръкохватки от гамата Kraftform на промо цена и правилният инструмент да ви бъде винаги на разположение! От Ритбул!

 • Измервателни клещи Megger

  Измервателни клещи Megger

  Търсите лесно и надеждно решение за проверка на стойностите на тока? При вас идват измервателните клещи на Megger, при това на още по-добри цени! Изберете вашия модел веднага!

 • Старт на 2018 г. с Електроинструменти Bosch

  Старт на 2018 г. с Електроинструменти Bosch

  Заредете се със сила в началото на годината! Със СТАРТ 2018 на Бош Електроинструменти! При покупка на 18V Li-Ion професионални акумулаторни електроинструменти Bosch получавате ваучер за гориво в бензиностанции Lukoil.

 • Мултиметри и тестери Megger

  Мултиметри и тестери Megger

  Специално за вас електроинженери и професионални електротехници! Новите модели мултиметри и тестери Megger са вече на пазара и само сега можете да се сдобиете с тях на много специални цени! От Мегер България!