Статии

От Бис-Трейд ще акцентират върху своето решение за борба с Легионела по време на Water Tech Expo 2019

01.03.2019 г.


По време на Water Tech Expo доказаната българска компания Бис-Трейд ще представи автоматизирана система за третиране на води, изключително подходяща в борбата срещу развитие на бактерии във водопроводните системи, включително срещу Легионела. „В рамките на специализираното водно изложение, което ще се проведе от 6 до 8 март в Интер Експо Център, на щанд В3 в зала 4, ще разясним подробно характеристиките, ползите и приложенията на системата“, уточниха от фирмата за Инженер.bg.Предложението на Бис-Трейд представлява конфигурация от дозиращи помпи и комуникационен модул, който работи с GSM карта за данни. Това позволява обработването на води срещу бактериите от род Легионела да се извършва автоматизирано. Управлението на самата система се извършва посредством импулсен водомер, който изпраща информация за извършените дейности за даден период от време под формата на текстови съобщения.


 

„Навсякъде, където е необходимо третиране на битови води срещу Легионела, може да се приложи този метод за превенция“, допълниха още от компанията. По думите на специалистите от Бис-Трейд устройството е подходящо за обществени и други сгради, например: хотели, почивни станции, спортни комплекси, училища, детски градини, домове за възрастни хора, пансиони и др.


 

Системата гарантира изключително висока степен на защита, като по този начин предотвратява заболяванията, които обикновено се развиват в следствие на заразяване с опасната бактерия. А това, според експертите от Бис-Трейд, е от съществена важност, предвид тежките форми на пневмония, които може да причини Легионелата, особено при малки деца и възрастни хора.

 

Повече информация за технологията, както и за други продукти на Бис-Трейд, ще откриете в зала 4 на щанд В3 в рамките на единственото у нас b2b изложение, посветено на водния сектор.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com, freepik.com, pineco.com, Бис-Трейд

Още от WaterTech 2019