Статии

Във фокуса на Секюрити Експо ще бъдат съвременната динамичност и свързаност в сигурността

29.01.2019 г.

За 26-тото издание на форума Секюрити Експо организаторите са подготвили иновативна обстановка с различен интригуващ облик. Фокусът на изложението е насочен към съвременната динамичност и свързаност в сигурността. „Досега събитието не е имало такъв широк спектър от теми, както се очаква да е през 2019 г.“, съобщиха за Инженер.bg от Интер Експо Център.


 

Секторът на сигурността е един от най-високотехнологичните и иновативни в съвремието. При него има възможност да се внедряват и изграждат многобройни системи от ново поколение, които комуникират по между си. Новият формат на форума е разработен именно, за да посрещне все по-обширните нововъведения. Той дава възможност на специалисти и професионалисти да изложат своите най-съвременни решения и продукти и да покажат трендовете в бранша във връзка с динамиката и високотехнологичната свързаност.


 

Секюрити Експо се дефинира като изложение, което съществено допринася за развитието на сектора, обръщайки внимание на интелигенти решения и системи за защита и предоставяйки възможност за нов етап на комуникация между компаниите. Предимствата на такъв тип събития са, че създават платформа за развитие и представяне на иновации в най-интригуващите направления като видеонаблюдение, изкуствен интелект, разпознаване на лица и термовизия. Заедно с това, благодарение на богатата съпътстваща програма, пред професионалистите и широката публика ще се демонстрират всички тенденции, при това в реална обстановка.


 

Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Smart Life Expo ще се състоят по същото време, а според опита на организаторите комплексното провеждане на изложения безспорно се увенчава с успех. Това е предпоставка за оптимално развитие и ефективен избор за сътрудничество в полза на всеки бизнес, тъй като се проследява целия процес по създаването, охраняването, услугите, превенцията и пожарната безопасност на една сграда.

 

„Присъстващите ще се запознаят с четири отделни бранша, които в съвременния свят са тясно свързани помежду си“, споделиха организаторите.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019