Статии

Tiroler Rohre ще покаже надеждни тръбопроводи от чугун за различни сектори на индустрията по време на Water Tech

28.02.2019 г.

Иновативни и патентовани тръбни системи от чугун ще покажат специалистите от Tiroler Rohre (TRM) по време на Water Tech Expo 2019. Единственото у нас изложение, посветено на управлението на води, ще се проведе от 6 до 8 март в Интер Експо Център – София. В зала 4, на щанд D5, доказаният австрийски производител ще представи на посетителите на форума разнообразни решения, изпълнени от чугун, подходящи както за водоснабдителни и канализационни мрежи, така и за противопожарни системи, турбини и дори инсталации за изкуствен сняг.„Традициите на Tiroler Rohre в производството на чугунени тръби датират още от 1947 г. Дългите години опит и уникалните решения, които предоставяме за различни сектори на индустрията, ни направиха доверен партньор в областта на управлението на води“, коментираха за Инженер.bg от компанията.


Портфолиото на TRM включва:


Тръбопроводи от сферографитен чугун за пренос на питейно-битови води: Именно с такива са изпълнени част от водоснабдителните мрежи на редица европейски столици, сред които София, Виена, Будапеща, Букурещ и др.


Чугунени тръби, подходящи за канализационни системи: TRM предлага решения със специални вътрешни покрития от алуминиев цимент, благодарение на които тръбопроводите осигуряват надежден пренос дори и на агресивни отпадъчни води.


Тръби от сферографитен чугун за пожарогасително оборудване: Тръбните системи на TRM са ефикасно и трайно решение за доставка на вода за противопожарни нужди. Използват се за летища, пътни и железопътни тунели, индустриални обекти и др.


Системи за турбинни тръбопроводи: Чугунените тръби са подходящи при изграждането на този тип специфични съоръжения, тъй като могат да издържат на високи налягания. Решенията на TRM могат да се монтират при наклон до 85 º, както и при други неблагоприятни условия.Още за продуктите на Tiroler Rohre ще можете да научите от представителите на компанията в рамките на тридневния форум Water Tech Expo.Източник на снимковия материал: TRM

Още от WaterTech 2019