Събития

 • Първата инсталация за хлор газ на ProMinent бе под светлината на прожекторите на Вода София 2018

  Първата инсталация за хлор газ на ProMinent бе под светлината на прожекторите на Вода София 2018

  Специален комплимент отправи ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ към посетителите на щанда си на Вода София, като им предложи освежаваща напитка от иновативен стенд, оборудван с дозиращите помпи на ProMinent. Маркетинговата закачка е в унисон с конкурентната пазарна политика на компанията, която от малко семейно предприятие се превръща в лидер в областта на дозиращото оборудване, притежаващ 60 представителства и над 40 официални дистрибутори по цял свят.

 • Витман Батенфелд: „Енергопотреблението при хидравличните машини може драстично да се редуцира чрез сервозадвижвания“

  Витман Батенфелд: „Енергопотреблението при хидравличните машини може драстично да се редуцира чрез сервозадвижвания“

  С многообразие от периферни устройства за шприцмашини и специализиран семинар на тема: „Понижени разходи чрез енергийна ефективност при хидравлични машини“ в тазгодишното, осмо издание на международния технически форум за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech 2018 се включи Витман Батенфелд България, дъщерно дружество на австрийския лидер в производството на шприцмашини и периферии за тях Wittmann Battenfeld.

 • Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Висококачествени металообработващи машини на световно утвърдени производители, като Vimercati, MG Srl и Costa Levigatrici, както и инструменти и инструментална екипировка, бяха сред основните акценти в тазгодишното участие на Проксис на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. На щанда на компанията в зала 3, посетителите имаха възможност да разгледат абкант преса, машина за почистване на детайли и четиривалова огъваща машина.

 • Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Колко е важно намаляването на загубите на вода в една водопроводна система? Отговор на този въпрос дадоха от Мегер България по време на участието си на специализираното изложение за управление на водните ресурси Вода София. Българското дружество е дъщерно за международния производител Megger Group, а на форума се представи с последните иновации в технологиите за мониторинг на ВиК системи. Сред акцентите на щанда бе уредът Correlux C3 HL.

 • Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Едно от решенията на голяма част от проблемите при производството на пластмасови детайли е технологията за шприцване на детайли с подаване на газ под налягане (GIТ). Точно такова решение за управление на процеса – контролен GIT панел, разработка на немския производител BAUER Kompressoren, демонстрира доказаната българска търговска и инженерингова компания ЛД ООД по време на международното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018.

 • Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Основен акцент в тазгодишното участие на доказания доставчик на металообработващо оборудване, инструменти и роботи Бимекс Лимитид, по време на изложението MachTech & InnoTech 2018, бе интелигентната фабрика на Yamazaki Mazak - Mazak iSmart Factory и технологичните решения, стоящи зад нейната реализация. В рамките на форума, управителят на дружеството, инж. Ботьо Георгиев, изнесе презентация, на която представи разбирането на Yamazaki Mazak за интелигентна фабрика.

 • Миялни машини и филтриращи системи - акцент в участието на Джи Ойл Експерт на MachTech & InnoTech 2018

  Миялни машини и филтриращи системи - акцент в участието на Джи Ойл Експерт на MachTech & InnoTech 2018

  Трето поредно успешно участие в международното изложение MachTech & InnoTech Expo записа българската търговска фирма Джи Ойл Експерт. В рамките на форума, който се проведе в периода от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, дружеството представи своите най-нови продуктови предложения в областта на металообработването. Сред тях бяха филтриращи системи за маслена мъгла на Losma, водоразтворими течности за металообрабтока на холандската компания Cimcool и др.

 • Миячни машини за автомобилната и машиностроителната индустрия демонстрира Киттнер

  Миячни машини за автомобилната и машиностроителната индустрия демонстрира Киттнер

  Засилен интерес от страна на посетителите беляза първото участие на Киттнер Анлаген унд Машиненбау на международното изложение MachTech & InnoTech 2018. На своя щанд в зала 3 немската компания бе изложила три миячни машини, предназначени за автомобилната и машиностроителната индустрия - машина за измиване на малки детайли под високо налягане (HP), миячна машина за малки детайли BC Turbo и миячна машина за лагерни гривни.

 • Тех Индустри България с пазарен дебют на компактна почистваща инсталация на Ecoclean по време на МашТех 2018

  Тех Индустри България с пазарен дебют на компактна почистваща инсталация на Ecoclean по време на МашТех 2018

  Компактно, изгодно решение, изискващо минимално пространство – Minio 85C, на технологичния лидер Ecoclean подпомага производствените нужди не само на малки предприятия със сравнително малък производствен капацитет, но и големи производства с децентрализирани почистващи звена. За пръв път у нас машината бе представена от водещата инженерно-търговска фирма Тех Индустри България, в рамките на специализирания технически форум MachTech & Innotech 2018.

 • ДМ Арматурен представи технически иновации за управление на води от Nova Siria и Kamstrup по време на Вода София

  ДМ Арматурен представи технически иновации за управление на води от Nova Siria и Kamstrup по време на Вода София

  Единственото по рода си b2b изложение за водния сектор у нас се проведе за 12-ти път в зала 1 на Интер Експо Център в столицата. Вода София се състоя от 27 до 29 март 2018 г., а един от най-впечатляващите и посещавани щандове бе този на българското дружество ДМ Арматурен. Компанията е правоприемник на Хавле Арматурен, като портфолиото ѝ е разширено с продукти от утвърдени европейски производители, сред които Kamstrup и Nova Siria. Именно техни разработки бяха и основните акценти.

Още от МашТех/ВодаСофия/EE2018