Събития

АкваКом Електроникс, водещ български бранд във водния сектор, ще бъде част от WaterTech Expo 2019 г.

14.02.2019 г.

Специално място за водата и водната индустрия е запазено в зала 4 на Интер Експо Център от 6 до 8 март 2019 г. На изложението WaterTech тази година ще бъде обърнато специално внимание на третирането на промишлени води и посетителите ще имат възможността да се запознаят с върховите технологии в сектора. „Стремим се да сме в крак с най-бързо развиващите се световни тенденции и да отговаряме на специфичните изисквания на нашите клиенти с цялостни решения“, съобщиха за Инженер.bg от утвърдената компания АкваКом Електроникс. Фирмата ще очаква своите гости на щанд С3, зала 4.Като доставчик на оборудване и инженерингови услуги за обработка на питейни и отпадъчни води, компанията ще предложи своите решения за бизнеса в рамките на единствения специализиран форум за водни технологии у нас. АкваКом Електроникс е официален представител на международния лидер в производството на дозиращи и центробежни помпи Iwaki, наложил в световен мащаб и своите контролери за охладителни кули, брандирани с марката Walchem. Българското дружество е в успешно сътрудничество и с други производители от световен ранг, като Nivus, Pentair, Sewec, TriOs. Това е причината да успява да предложи оборудване, съвместимо с нуждите на широк диапазон от клиенти и в съответствие с европейските изисквания и стандарти.


Продуктите и предложенията на АкваКом намират приложение в:


 - Водна и водопречиствателна индустрия;
 - Сградна автоматизация;
 - Хотелиерство;
 - Специфични технологични процеси и технологии;
 - Фармацевтична и химическа индустрия;
 - Хранително-вкусова промишленост;
 - Минна индустрия и др.


Българската компания е сред предпочитаните доставчици на решения за дезинфекция на вода, включително и при борбата с Легионела. Повече по темата можете да научите от специализираното издание на Инженер.bg, като се абонирате ТУК.


Повече информация за АкваКом Електроникс, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: АкваКом Електроникс

Още от WaterTech 2019