Събития

Аквастарт посреща гости, клиенти и партньори в рамките на WaterTech 2019 г.

22.02.2019 г.

Сред изложителите на WaterTech 2019 г. ще видим утвърденото българско дружество Аквастарт. От 6 до 9 март 2019 г. посетителите на специализирания форум ще имат възможността да се запознаят с предложенията на компанията и да открият в нейно лице сигурен, доверен и надежден партньор. „С нетърпение очакваме да се срещнем с професионалистите в бранша и да разгърнем още повече потенциала си”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

 

Сферата на дейност на българската компания Аквастарт включва продажба и монтаж на помпени системи и прилежащото за тях оборудване. Фирмата е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на Xylem Water Solutions and Water Technology за всички продукти с марка Lowara у нас. Аквастарт работи и с други световни брандове във водния сектор като Zenit – Италия и Boerger – Германия. „Индивидуалният подход и качественото изпълнение на множеството реализирани от нас проекти в цяла България са най-добрата референция за професионализма ни. Основни наши пазарни предимства са бързата доставка и безпроблемното въвеждане в експлоатация на доставяните от нас помпени системи“, коментираха от Аквастарт.


 

Акцентът в участието на компанията в рамките на миналогодишното изложение Вода София бе поставен върху канализационните модули от серията Saniflo на френския производител SFA, партньор на Аквастарт за българския пазар.

 

Какво е развитието и какви са новите предложения на дружеството тази година предстои да разберем по време на изданието на Архитектурно-строителната седмица през 2019 г.


 

Очаквайте още актуална информация в Инженер.bg за продуктите и услугите, които водещите брандове в сектора ще представят по време на Архитектурно-строителната седмица и Water Tech Expo на специалната страница, посветена на изложението.

 

Повече информация за Аквастарт, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източника на снимковия материал: Аквастарт, Инженер.bg, Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019