Събития

Алмекс-БГ: Flygt Concertor разбива представите за канализационна помпа! Елатe и вижте по време на Вода София 2018

13.03.2018 г.

Добри новини от Алмекс-БГ: Flygt Concertor вече е тук! Утвърденото българско дружество ще представи иновативната разработка за канализационни помпени системи на международния технологичен гигант Xylem по време на Вода София 2018. „Flygt Concertor е първото в света канализационно помпено решение с вградена интелигентност. Радваме се, че имаме възможност да го представим пред широк кръг от специалисти на технически форум, какъвто е Вода София. Ще посрещнем всеки посетител с интерес в областта на щанд С2 в зала 1“, заявиха за Инженер.bg от фирма Алмекс-БГ.Неслучайно името на иновативния продукт означава съвместна работа, съзвучие (б.ред. от латинската дума concertare). „Уникалната комбинация от интелигентна система за контрол, мотор с енергийна ефективност IE4 и хидравликата Adaptive N, патентована от Flygt, позволява на помпата да се адаптира към променящи се обстоятелства при оптимална производителност и ниски разходи“, разказаха от българската търговска и инженерингова компания.


Сред предимствата на Flygt Concertor са:


- Спестени разходи за електроенергия с до 70%;

- Свеждане до минимум на опасността от запушване, което намалява разходите за вакуумно почистване с 80%;

- Високо ниво на адаптивност на помпата, което редуцира необходимостта от складови наличности отново с 80%;

- Шкафовете са с два пъти по-малки габарити.


Още подробности за „умната“ канализационна помпа на Flygt можете да научите от специалистите на Алмекс-БГ по време на международния технически форум Вода София, който тази година ще се състои от 27 до 29 март.


Българската фирма е изключителен представител у нас на Xylem Water Solutions. Посетителите на щанда на Алмекс-БГ ще имат възможността да се запознаят и с портфолиото от брандове на Xylem, сред което се отличават имена като Leopold, Wedeco, Sanitaire и др., предлагащи продукти и в други сегменти от процесите по управление и обработка на води.

 

Повече информация за Алмекс-БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Алмекс-БГ, Xylem

Още от МашТех/ВодаСофия/EE2018