Събития

Елко ЕП ще представи „умни“ решения за сградна автоматизация с бранда си iNELS на Архитектурно-строителната седмица

28.02.2019 г.

Елко ЕП България ще участва на Архитектурно-строителната седмица с един от най-актуалните си брандове – iNELS. На изложението, което ще се проведе от 6 до 9 март 2019 г., на щанда на фирмата ще видим съвременни интелигентни системи за домашна и сградна автоматизация. „Вече почти две години сме на българския пазар и за този кратък период успяхме да изградим авторитет на желан партньор в системите за домашна и сградна автоматизация. Решенията, които предлагаме, имат редица предимства и функционалности, а на изложението с удоволствие ще ги демонстрираме на нашите гости“, разказаха от компанията за Инженер.bg.


Основната цел на компанията е да предоставя решения, които улесняват ежедневието ни, като същевременно са в хармония с природата и щадят нейните ресурси.

 

На щанда на фирмата по време на архитектурно-строителния форум ще видим две различни концепции за автоматизация на домашното и сградно пространство.

 

Първата е iNELS RF, която представлява система с безжичен дизайн. По този начин подобряването на автоматичните функционалности в дома се осъществява без ремонтна намеса. С помощта на тази концепция могат да се контролират и комбинират всички домашни уреди. В опциите на устройството се включват и димиране на осветлението, светлинни режими, системи за сигурност, ролетни щори и тенти, измерване на енргията, отопление, охлаждане и др. „Надеждност, комфорт, наблюдение, гъвкавост и самостоятелна работа са само част от необятните ползи на системата iNELS RF, която може да бъде конструирана и настроена според желанията на потребителя, независимо къде се намира – на работа, по време на ваканция или вкъщи. Новите функции за пространството, където човек прекарва най-голяма част от времето си, вече създават непознат до сега комфорт и възможност за промяна на конфигурацията по всяко време“, обясниха от компанията.

 

 

Вторият вариант за улесняване на ежедневието, който предлагат от фирмата, е iNELS BUS, който представлява изключително приспособима кабелна модулна система, проектирана в съответствие с почти всякакъв тип сгради. Има характерен ефективен дизайн на пространството с редица предимства пред стандартното окабеляване, като значителна част от оборудването е невидима за потребителя. „Приложението на този тип конфигурация е много подходящо за строящи се в момента сгради, офиси, апартаменти, индустриални постройки, хотели, търговски обекти и др.

 

Модулите са с лесноприспособима инсталационна система, която има широк спектър от функционалности за внедряването на иновативни подходи в строителството, управлението и изпълнението на проектите“, посочиха от Елко ЕП България.

 

Атрактивните предложения на компанията ще намерите на щанд А4, зала 5 в Интер Експо Център.


www.smarthomebulgaria.bg

 

Източник на снимковия материал: iNELS

Още от WaterTech 2019