Събития

Инженер.bg стартира кампания в полза на здравето! Очаквайте нашите бюлетини, посветени на борбата с Легионела

30.01.2019 г.

Скъпи колеги, проектанти, строители и инвеститори, както и вие хотелиери, с гордост и удоволствие ви съобщаваме, че Инженер.bg стартира нов проект, към който всеки от нас в качеството си на гражданин, родител и специалист има специално отношение! Защото касае здравето ни от една страна, а от друга – устойчивостта на компаниите ни.


Вече усилено работим по подготовката на нашите специални тематични бюлетини, посветени на превенцията и борбата с Легионела! Очаквайте съвсем скоро първия брой от серията бюлетини, за да бъдете в крак с последните технологични решения в полза на нашето здраве, безопасност и достъп до чиста питейна вода.Мисия на всички нас в Инженер.bg е да ви предоставяме полезна, проверена и актуална информация за всеки аспект от личния и професионалния живот, в който е намесена техниката. Ето защо, през годините досега, неведнъж обръщахме внимание на така важната тема за бактерията Легионела.Но 2019 г. ще е специална! Всички вие, чиято работа и инвестиции са свързани по един или друг начин с хотелиерския бизнес, проектантската дейност и строителството, ще получите напълно безплатно специализираните ни бюлетини с акцент върху актуалните решения за борба и превенция на Легионела.Допитахме се до специалисти, инженери, експерти от отговорни институции и събрахме за вас на едно място всички важни факти, превантивни мерки, работещи решения, топ продукти и системи, както и вече изпълнени проекти.Вярваме, че ще ви помогнем да откриете правилните решения! Защото ние не ви предлагаме просто бюлетин – това е кампания за нашето здраве!


Ако желаете да се абонирате за бюлетините на Инженер.bg, можете да използвате регистрационната форма ТУК. В случай, че искате да получавате само специалните издания за Легионела, моля посочете го в свободните полета.


Източник на снимковия материал: pixabay.com, publichealth.hscni.net, pexels.com

Още от WaterTech 2019