Събития

Инсталацията за ултрачиста вода EDI от Хидро-Хикс-България – във фокуса на Water Tech Expo 2019

01.03.2019 г.

Производство на ултрачиста вода? Именно това ще предложат на гостите на щанда им от Хидро-Хикс-България по време на специализирания форум Water Tech, който ще събере специалистите от водния бранш от 6 до 8 март т.г. „По време на изложението ще представим EDI – инсталация за електродейонизация, с която напълно автоматизирано ще можете да осигурите чиста вода, подходяща за специфични сектори като медицината и хранително-вкусовата промишленост“, заявиха за Инженер.bg от българската компания.

 

EDI е автоматизирано решение за електродейонизация, което работи с контролер Siemens Simatic, оборудван с цветен сензорен дисплей. Инсталацията е с непрекъснат процес на производство, като осигурява вода с проводимост под 0.1 µS/cm, без да се използват химикали и други консумативи.


„Електродейонизацията е компактен, икономически изгоден и екологичен метод за обработка на вода. А решението, което предлагаме, предоставя вода с качества, подходящи за процесите в медицината, фармацията, козметиката, хранително-вкусовата промишленост, както и при производството на електронни платки“, поясниха от Хидро-Хикс-България.


Българската инженерингова компания е специализирана в областта на водообработката, като предлага внос, монтаж и консултантски услуги за филтриране, омекотяване, дехлориране, декарбонизация, обратна осмоза, деминерализация, UV-дезинфекция, премахване на нитрати, сулфати, метални йони и органика. Тя е и единственият оторизиран представител на доказаните датски производители Hydro-X и Silhorko-Eurowater, както и официален дистрибутор на Euraqua Europe и Etatron. В производствената си база в гр. Пловдив Хидро-Хикс-България произвежда химикали за почистване и защита на отоплителни, охладителни и климатични инсталации от корозия, котлен камък, биообраствания и бактерии.


Инсталацията EDI, както и останалите новости в продуктовото си портфолио българското дружество ще представи на щанд В5 в зала 4 на Интер Експо Център – София.Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Хидро-Хикс-България, pixabay.com

Още от WaterTech 2019