Събития

Запознайте се с надеждните и икономически ефективни тръбни системи на Steinzeug-Keramо на форума WaterTech Expo 2019

28.02.2019 г.

In Serbian 


Част от международния концерн Wienerberger, Steinzeug-Keramо е доказан доставчик на решения и системи за отпадъчни води, като е един от най-големите производители на стъклокерамични тръбни системи в световен мащаб. Компанията ще вземе участие в единственото у нас специализирано b2b изложение за водния сектор WaterTech Expo, което ще се проведе от 6 до 8 март 2019 г. Продуктите на Steinzeug-Keramо ще можем да видим в зала 4 на щанд С2 в Интер Експо Център – София.„Като компания с дълги години опит в производството, полагането и експлоатацията на системи за отпадъчни води ние печелим и оправдаваме доверието на нашите партньори и клиенти, придавайки огромно значение на високото качество и устойчивостта на нашите продукти“, заявиха от компанията за Инженер.bg.


Производството във всички бази на Steinzeug-Keramо се извършва 24 часа в денонощието с прилагането на най-новите технологии и процеси в сектора. В резултат на това световноутвърденият бранд е в състояние да предложи висококачествени тръби и фитинги, осигуряващи сигурност, надеждност и икономическа ефективност при отвеждането на отпадъчни води.


„Излишно е да казваме, че спазваме изискванията за създаване на екологични и устойчиви продукти: от добива на глина – нашата естествена суровина, през нейната преработка с високо автоматизирани производствени инсталации, до шлифоването и професионалната финална обработка на крайния продукт. По този начин гарантираме повече от сто години експлоатационен живот на нашите тръбни и системи, както и до 100% рециклируемост“, разясниха от компанията.Концепцията за обслужване на Steinzeug-Keramо се прилага еднакво в целия свят и включва не просто доставката на продукти, а цялостни консултантски услуги и конструктивни съвети, засягащи всеки аспект от бизнес партньорството. Това дружеството постига с помощта на компетентните специалисти в екипа на всички оперативни етапи. „В сърцето на нашата фирмена култура и политика е, че сме ориентирани към създаването на близки и стабилни партньорски взаимоотношения. Стремим се да осигуряваме подкрепа и ценни съвети на всеки наш клиент“, добавиха още от фирмата.


Ако искате да се убедите в това колко лесно се инсталират стъклокерамичните тръбни системи на Steinzeug-Keramо, вижте видеото!

 

Повече информация за Steinzeug-Keramo, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Steinzeug-Keramo

Още от WaterTech 2019