Събития

Знакови обекти в Европа се довериха на Hoval за ОВК системите си. Разберете защо на Архитектурно-строителната седмица

01.03.2019 г.

Oт 6 до 9 март 2019 г. Архитектурно-строителната седмица ще събере най-новите тенденции в сектора на сградното и инфраструктурното строителство под покрива на Интер Експо Център. Мащабният специализиран форум ще представи разнообразни интериорни, екстериорни и технологични решения, а сред впечатляващите участници ще видим Ховал – българското дружество на световния лидер в ОВК системите Hoval. Повече за продуктите и услугите на компанията можете да научите на щанд D7 в зала 2.За да стане синоним на качество в ОВК индустрията, Hoval се основава на повече от 70 години опит. Днес във фирмата работят над 1500 служители, а продукцията ѝ се изнася в над 50 държави. Част от богатото портфолио на Hoval са кондензни газови котли, газо-нафтови котли, котли на биомаса, термопомпи, слънчеви колектори, бойлери и буфери, вентилационни рекуперативни системи и децентрализирани климатични апарати.


Доказателство за ефективността и надеждността на инсталациите с марка Hoval са многобройните успешно изпълнени проекти както в жилищни и обществени сгради, така и в индустриални бази. В България например, с ОВК системи на компанията от Лихтенщайн са изградени заводът на Osram в Пловдив, производствената сграда на Kostal край Пазарджик, бившата зала Фестивална в столицата, базата на PalemonTech в Монтана и мн. др., за които Инженер.bg вече ви е разказвал.


Забележително е присъствието на Hoval и в световен мащаб. Общината във Виена, Националния театър в Прага, замъка Тенег в Австрия, стадиона на ФК Арсенал в Лондон – на всички тези знакови локации комфортът и оптималният микроклимат се дължат на Hoval.„Ние сме не просто пионери на пазара. Още през 1970 г. започва производството на климатична техника с оползотворяване на отпадъчната топлина. А днес цялата ни дейност протича под мотото „Отговорност за енергия и околна среда!““, коментираха от Ховал.


Не пропускайте да се запознаете с най-новото от продуктите и решенията на европейския производител по време на Архитектурно-строителната седмица.


Повече информация за Ховал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ховал, Hoval

Още от WaterTech 2019