Събития

Помпите Gamma X и XL с дистанционен мониторинг и контрол – в епицентъра на участието на ПроМинент на Water Tech

01.03.2019 г.

Дозиращите помпи Gamma/X и Gamma/XL ще бъдат акцентът в представянето на ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ по време на Water Tech Expo 2019. „Дозиращите помпи, които ще покажем в рамките на специализирания форум, са последно поколение устройства с дистанционен мониторинг и контрол в портфолиото на ProMinent. Всички експерти и специалисти ще могат да се запознаят подробно с тях на щанд D4, зала 4 в Интер Експо Център“, информираха за Инженер.bg от офиса у нас.


Утвърденият европейски производител на решения за водообработка ProMinent традиционно представя иновативни дозиращи решения. Българската публика ще може да се запознае с едни от последните му разработки от 6 до 8 март 2019 г. благодарение на единственото събитие, насочено към управлението на води у нас, Water Tech Expo. Дозиращите помпи Gamma/X и Gamma/XL се предлагат в система от смукателна гарнитура, клапан за противоналягане и манометър. При това към устройствата е добавен и модул за комуникация DULConneX в комплект с таблет“, уточниха от българското дружество.


Високотехнологичните решения за дозиране на течности и химикали на ProMinent са подходящи за приложения, при които се търси висока точност, гъвкаво управление, както и дистанционен мониторинг и контрол на процеса.„Сред основните предимства на двата модела помпи са изключително надеждната им конструкция и работа, които дават възможност за намаляване на консумацията на енергия, като осигуряват клас на защита IP65 и защита от претоварване“, посочиха още от ПроМинент.


ProMinent разработва, произвежда и предоставя компоненти и цялостни системи за съхранение, прехвърляне, дозиране и неутрализация на течни химикали. Освен дозиращи помпи, продуктовата гама на производителя включва резервоари за съхранение, сензори, контролно-измервателно оборудване, инсталации за производство и дозиране на полимери, хлордиоксидни инсталации, системи за електролиза, UV и озониращи системи, мембранна филтрация и др.


Повече за тях специализираната публика ще може да научи от представителите на ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ. Заповядайте на щанда на компанията на Water Tech Expo 2019.


Повече информация за ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ, ProMinent 

Още от WaterTech 2019