Събития

Секюрити Експо – международното изложение за сигурност и безопасност ще се проведе от 6 до 9 март 2019 г.

28.01.2019 г.

Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център са организаторите на специализираното събитие Секюрити Експо, което ще се проведе от 6 до 9 март 2019 г. По традиция и 26-ото издание на изложението отново ще премине под патронажа на Министерство на вътрешните работи. „Благодарение на Секюрити Експо български и международни компании ще имат възможността да представят новите тенденции и иновации в бранша“, обявиха за Инженер.bg организаторите.


 

Спокойствие, сигурност и безопасност са най-важните условия за пълноценното осъществяване на работния процес във всяка организация, а надеждната защита е предизвикателство в глобален мащаб и важна грижа за дома и ежедневието на всеки човек. Именно затова за поредна година ще се проведе Секюрити Експо. Широкият обхват на изложението ще представи най-актуалното в областта на: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, контрол на достъп, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, оборудване на интелигентни сгради, физическа охрана, специализирани автомобили и техника, Cloud инжинерство, IP и мрежи, IT и комуникации, биометрия, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги.


 

Мащабният спектър на изложбата е отлична предпоставка търговци и производители на оборудване и системи за сигурност да се възползват от пазарния потенциал. Форумът обединява международни и местни, големи и малки компании-изложители и им позволява да покажат най-съвременните технологии и различни иновативни решения в сектора към момента.

 

Секюрити Експо 2019 ще се проведе заедно с още три тематични форума: изложението Water Tech Expo с b2насоченост към технологии за индустриално и публично управление и използване на водите, Архитектурно-строителната седмица, посветена на енергийноефективно, екологично и функционално строителство и иновации в строителните материали и машини, и Smart Life Expo, където ще намерим интелигентни инфраструктурни решения в дома, обществените и офис сгради.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019