Събития

Строителната седмица в Интер Експо Център започва на 6 март 2019 г. с различен и иновативен облик

28.01.2019 г.

За 19-та поредна година изложението, утвърдило се като едно от най-представителните в сектора, очаква своите посетители и изложители. Тази година то ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Ескпо Център. В рамките на международния си характер, стремежът на форума е да разширява чуждестранното участие. Вече носи името Архитектурно-строителна седмица“, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.


 

Изложението събира на едно място архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, строителни предприемачи и изпълнители, инвеститори, строителни експерти. По време на форума се демонстрират иновативни продукти услуги и технологии и се обсъждат актуални въпроси за бранша. Участието на различни фирми-производители и вносители в сектора подпомага тяхното бъдещо развитие и разпознаваемост на българския и европейски пазар.

 

Специализираното строително събитие е профилирано към компании в сферата на: строителните материали, изолации, санитарно оборудване, строителна техника, машини и инструменти, дограми, врати, прозорци, енергийно ефективно екологично и функционално строителство.

 


Над 200 компании от България, Турция, Италия, Германия, Чехия, Румъния, Полша, Гърция и Молдова са взели участие на миналогодишното издание, а 50% от тях вече са запазили мястото си за 2019 г. Организаторите ще разширят изложбените площи с 30%, за да осигурят по-пълноценно представяне и ще обърнат внимание на по-прецизното разпределение и сегментиране на изложбените площи.

 

Паралелно с Архитектурно-строителна седмица ще се проведат и три други тематични изложения: Секюрити експо, свързано с всички аспекти на сигурността, Water Tech Expo – b2b изложение за използването и управлението на водите в България, и Smart Life Expo, форум посветен на високите технологии и умните решения в инфраструктурата, обществените сгради, офиса и дома.

 

Участието си като изложител може да заявите като се свържете с екип Изложбена дейност“ на имейл: buildingweek@iec.bg.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

 


 

Още от WaterTech 2019