Събития

Предстои Water Tech Expo – единственото b2b изложение за индустриално и публично управление на водите у нас

28.01.2019 г.

Ежегодното специализирано изложение Вода София е с ново име! Water Tech Expo ще се проведе от 6 до 8 март 2019 г. в Интер Експо Център – София, а организатори отново са Българска асоциация по водите (БАВ) и Интер Експо Център. „В 13-тото издание на форума основният фокус ще бъде поставен върху индустриалното използване на водите“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.

 

 

Water Tech Expo за поредна година ще бъде място за срещи между български и чуждестранни специалисти, които участват в мащабни индустриални и инфраструктурни проекти. Целта на организаторите е да информират бизнеса за възможностите за създаване на интегрирана водна инфраструктура и осъвременяване на системите за икономично потребление на водните ресурси.

 

Изложението е насочено към специалисти от компании за управление на водоснабдяването и водопреработката, проектанти, строителни компании, фирми от индустриалните производства, агро бизнеса, хранително-вкусовата индустрия, дистрибутори, научноизследователски институти и университети, фирми за производство на енергия, регулаторни органи, публични агенции и публична администрация.


 

Според данни на организаторите в рамките на миналогодишното издание на форума са били представени компании от България, Турция, Румъния, Германия, Австрия, Полша, Италия, Великобритания, Испания, Чехия.

 

За първи път водното изложение ще се проведе паралелно с още три специализирани форуми: Строителна седмица – изложение за строителна техника, материали, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство, Секюрити експо, в което ще бъдат обхванати всички аспекти на сигурността, и Smart Life Expo – форум, посветен на умните решения за инфраструктурата, обществените, офисните сгради и дома.

 

За да покажете вашите продукти и решения като изложител е необходимо да отправите запитване на имейл: msimova@iec.bg.


За да се възползвате от отстъпка за ранна резервация, заявете своето участие до 28 февруари 2018 г.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019