Новини

Алмекс-БГ представя запазената марка Flygt Concertor на световния лидер Xylem по време на WaterTech Expo

18.02.2019 г.

По време на специализираното изложение за воден мениджмънт Water Tech професионалната аудитория ще има възможността да види помпена система с вградена интелигентност. Форумът ще се проведе в Интер Експо Център от 6 до 8 март 2019 г. „Ще представим всички доказани предимства на Flygt Concertor и ще запознаем подробно гостите на нашия щанд със създадената от Xylem Flygt „умна“ система за отпадъчни води”, съобщиха за Инженер.bg от Алмекс-БГ.Иновативният продукт представлява уникална комбинация от модерен хардуер и напълно интегрирани софтуерни възможности. „Благодарение на своята интелигентност помпата може да се приспособява към непостоянни параметри на потока, като осигурява оптимална производителност и ниски разходи. Потопяемата помпа работи с честотен преобразувател и е оборудвана с функции за почистване на черпателния резервоар, тръбопроводите и работното колело. Технологията е ненадмината на пазара и гарантира уникална ефективност и устойчивост на задръстване“, коментираха от фирма Алмекс-БГ.


„Едно от впечатляващите предимства на продукта е, че е подходящ за изпомпване на всички видове отпадъчни води. Това включва и безпрепятствена работа, дори в случай, че водите са сурови, необработени с решетки. Спестената енергия е от порядъка на до 70% в сравнение с конвенционални помпи“, разясниха от Алмекс-БГ.Други ключови ползи на Flygt Concertor са ефективното управление на активите, което позволява резервните наличности да бъдат намалени с до 80%, както и по-малки инвестиционни разходи, тъй като таблата за управление са до 50% по-малки сравнени с тези с директен старт.


Не пропускайте да научите повече подробности от първа ръка, както и да се запознаете с портфолиото на Xylem, част от което са брандовете Leopold, Wedeco и Sanitaire. Можете да се срещнете с представителите на фирмата в зала 4, на щанд В2, в Интер Експо Център – София.Повече информация за Алмекс-БГ, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: xylem.com, Алмекс-БГ

Още от WaterTech 2019