Новини

Грандиозни мащаби обещава Архитектурно-строителната седмица през 2019 г.

28.01.2019 г.

За първи път от 2008 г. насам специализираното изложение за строителство разкрива толкова голям капацитет – за него са предвидени цели три изложбени зали с площ от над 8500 m2. „Още в края на 2018 г. 70% от осигурените свободни позиции бяха ангажирани от български и международни компании. Планираме да приложим новата ни концепция за прецизно сегментиране и да създадем отделни тематични зони с цел максимално да улесним бизнес комуникацията и посетителите“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.


 

Едно от най-големите събития в строителния сектор развива нова концепция и се очаква да наложи тенденциите, които пазарът ще следва до края на годината. Сред изложителите са големи фирми от държави като Турция, Италия, Румъния, Полша, Германия, Китай и др.


За да осигурят ефективно представяне на всеки един участник, основен детайл във форума тази година е изграждането на отделни контекстуални зони, където български и международни изложители ще бъдат обединени спрямо сектора на своята дейност.


 

Съвременните трендове в строителното оборудване и проектиране, довършителни дейности, технологии и инструментариум, индустриално строителство, модерното вертикално планиране и ландшафт, интериорни материали и технологии са основните акценти, заложени на форума за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство.


Тъй като високите технологии все по-широко се адаптират в офисното, жилищното, ваканционното и индустриалното строителство, а и не само, сред основните пера, които ще бъдат застъпени, са и: виртуалната реалност и реалното приложение на 3D принтирането в рамките на строителния сектор, софтуерни иновации, BIM и др.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019