Новини

Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

12.04.2018 г.

От 27 до 29 март 2018 г. техническата общност в областта на ВиК системите получи възможността да се запознае с най-новите разработки, свързани с управлението на води. Утвърденото българско дружество Аквастарт фокусира тазгодишното си представяне на Вода София върху канализационните модули на френския производител SFA. Партньорството между двете компании датира от миналата година, а освен компактното помпено оборудване, на щанда на Аквастарт бяха изложени и решения за чисти води на италианския производител Lowara.SFA е компания с над 55 години опит в разработката и производството на решения за битови канализационни води. „Компактните продукти на нашите партньори, които представяме, позволяват да се монтира санитарен възел или кухня навсякъде, без значение от денивелацията или отдалечеността от канализационната система“, коментира инж. Петя Русинова, управител на Аквастарт.


Разработките на SFA са с функционалност и размери, които позволяват да се инсталират директно зад тоалетната чиния, под мивката или в шкаф. Това е от изключително значение в битови условия, тъй като не се изисква нито много пространство, нито тежка поддръжка.В рамките на Вода София 2018 фирмата показа моделите Sani Access 3 и Sani Vite 3. „Те могат да изпомпват отпадъчни води на малко над 4.5 m във вертикала и около 45 m в хоризонтално направление“, поясни инж. Русинова.


Sani Access 3 е система, подходяща за отводняване на цялата баня – към нея могат да се включат тоалетна, мивка, вана и душ. Sani Vite 3 пък е разработена специално за кухнята – тя отвежда отпадъчните води от мивка, пералня, миялна, но също и от душа или ваната.


Едно от значимите предимства на серията Saniflo на SFA e ниското ниво на шум на канализационната помпа. Тези модели работят с не повече от 46 dB, което е с 10 до 20 dB по-малко в сравнение с други подобни предложения на пазара.На вниманието на посетителите бяха изложени и обновени модели помпи за чисти води на италианския бранд Lowara, оборудвани с иновативния честотен регулатор Hidrovar, който дружеството анонсира по време на предишното си участие на форума.


Повече информация за Аквастарт ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от МашТех/ВодаСофия/EE2018