Новини

Различни продуктови категории ще видим на щандовете на Архитектурно-строителната седмица

05.02.2019 г.

Залите на Архитектурно-строителната седмица ще бъдат разделени в 3 направления спрямо продуктовия каталог на изложението. Участниците ще имат възможност да се представят в следните категории: „Вътрешни и довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и профили“ и „Грубо строителство и външни довършителни работи“. Такава е новата концепция на международното изложение за прецизното сегментиране“, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.


 

Върху площ от 8500 m2, форумът ще събере на едно място представители на сектора от Европа и Азия. Демонстрации на своите най-съвременни продукти, решения и иновации ще покажат фирми от България, Германия, Италия, Белгия, Англия, Полша, Китай, Румъния, Турция, Иран, Индия.


 

Участниците от чужбина ще се концентрират в няколко определени продуктови профила. Елементи за покриви, покривни конструкции и метални керемиди ще видим на щандовете на изложителите от Полша и Румъния. Фокусът на фирмите от Англия и Белгия ще е ориентиран към секторите „Врати“ и „Топлоизолации“, а на тези от Китай – към врати и тръби. Решения за външно строителство, гранитогресни плочи, метали и метални елементи са част от портфолиото на представителите от Турция. Другите компании, с чиято работа ще се запознаем на Архитектурно-строителната седмица, са с иранска и индийска националност, като в тяхното основно представяне е заложена керамиката.


 

Акцентът на изложението ще бъде поставен върху потенциала и ефективността на съвременното строителство и всичко свързано с него – от разнородни проектантски и технологични дейности до различни типове оборудване и материали.

 

Отделено заслужено място е отредено и за новите софтуерни и хардуерни технологии, BIM, виртуалната реалност и реалното приложение на 3D-принтирането в рамките на строителния сектор.


Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от WaterTech 2019