Новини

Рапид съчетава съвременен дизайн и практичност в решенията си. Вижте ги на Архитектурно-строителната седмица

28.02.2019 г.

Съвсем скоро ще стартира тазгодишното издание на Архитектурно-строителната седмица, която традиционно ще се проведе в Интер Експо Център – София. Специализираният форум ще събере на едно място специалисти, архитекти, проектанти и производители, за да ни запознае с последните тенденции в строителния бранш, а сред участниците ще бъде и фирма Рапид. „Креативността е това, което привлича вниманието в една сграда, но функционалността не бива да се пренебрегва. Именно това ще покажем ние – дизайнерски и практични решения от мрежи и ламарини“, заявиха за Инженер.bg от утвърдената българска компания.Фирма Рапид е водещ доставчик на услуги и изделия от неръждаеми, декоративни, оцветени, жароустойчиви, киселиноустойчиви, конструкционни, инструментални и други типове стомани и сплави. Фирмата е представител за България на Karl Theis и ETU Rohr – лидери в производството на полутръби, прави, цилиндрични, конични, системи тръби от ленти, както и U-образни тръби.


По време на Архитектурно-строителната седмица компанията ще демонстрира идеи за съвременен интериор и екстериор, които същевременно осигуряват високо ниво на функционалност и безопасност.


„За представянето си сме подготвили най-новите ни перфорирани и просечено-изтеглени ламарини, декоративни неръждаеми ламарини, мрежи за преградни пана и огради, както и още редица предложения, които намират място в съвременната архитектура. Гостите на щанда ни ще могат да видят фасади, парапети, огради, мостове, платформи, стълби, шумоизолационни прегради и решетки“, обясниха от Рапид.Всички, за които предложенията на Рапид представляват интерес, ще могат да ги открият на щанд B13, в зала 3 на Интер Експо Център. Изложението ще се проведе от 6 до 9 март 2019 г. и очакванията са, че ще се превърне в мащабна международна арена за идеи и иновации както за красив интериор и екстериор, така и цялостни строителни и архитектурни решения.


Повече информация за Рапид ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Рапид

Още от WaterTech 2019