Новини

MatchMaking срещи събират български и чуждестранни компании по време на MachTech&InnoTech 2018

09.02.2018 г.

На 28 март т.г., в рамките на специализираното изложение MachTech&InnoTech 2018, което ще се състои в периода от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София (IEC), ще се проведат двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании, съобщиха за Инженер.bg от IEC. „Създаването на устойчива среда и добър екип са сред основните фактори за успешен бизнес. За да може обаче една компания да разгърне своя пълен потенциал и да бъдат оптимално използвани и развити възможностите, които предоставя бизнес средата, от важно значение е представителите на фирмите да се срещнат „на четири очи“. MachTech&InnoTech е международно изложение, което предоставя точно такава възможност”, допълниха от IEC.


 

MatchMaking срещите са доказана и утвърдена практика, използвана в цял свят, като инструмент за свързване на бизнеса и създаване на нови възможности. Бизнес срещите, които ще се проведат по време на MachTech&InnoTech 2018, се осъществяват с подкрепата на Enterprise Europe Network. „Надяваме се те да се окажат ползотворни за българските и за чуждестранните участници, като открият пред тях много нови перспективи за ползотворно сътрудничество”, коментираха от IEC.

 

Участието в бизнес срещите е безплатно. Желаещите да се включат е необходимо да направят предварителна регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. „След преглед на подадените заявки, всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събитието”, уточниха организаторите.

 


Във фокуса на тазгодишното издание на MachTech&InnoTech ще бъдат сектори като: „Мехатроника“, „Индустриална автоматизация и софтуер“, „3D принтиране“, „Металообработване, лазерни технологии и заваряване“ и „R&D машинни инструменти“.

 

През 2017 г. изложението привлича над 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много фирми са регистрирани от секторите „Металообработка” и „Инструменталното оборудване”. След тях се подреждат индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер и представителите от направление качествен контрол и тестване. Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, форумът отчита все по-голям международен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.


  

Паралелно с MachTech&InnoTech ще се проведе и единственото по рода си у нас изложение, посветено на водния сектор – Вода София.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център – София

 

Още от МашТех/ВодаСофия/EE2018