Новини

Smart Life Expo – „умните“ решения в съвременния начин на живот ще са част от Архитектурно-строителната седмица

28.01.2019 г.

В рамките на специализирания форум Архитектурно-строителна седмица, от 6 до 9 март 2019 г. ще се проведе Smart Life Expo. Това е най-новата тематична изложба в програмата на Интер Експо Център (ИЕЦ) и е посветена на технологиите в света, в който живеем, и все по-интелигентните процеси в него. „Smart Life Expo е един от най-добрите начини за изграждане и популяризиране на бранд имидж на национално и международно равнище и създаване на бизнес контакти“, посочиха организаторите.


Едни от най-динамичните сектори в строителната индустрия, а именно инфраструктурата, обществените офис сгради и дома, се събират под един покрив, за да представят най-актуалните си нововъведения. Специалистите в бранша, както и обикновените потребители на „умни“ системи и приложения ще имат възможност да научат какви са последните тенденции в областта. Изложението Smart Life Expo ще засегне следните направления: контрол на климата, смарт системи за управление на сгради, смарт управление на интериора – щори и завеси, умни бани, мултимедия и мултируум аудио, смарт осветление, интелигентни домашни уреди и интелигентен хардуер, софтуер и IoT, мрежово оборудване и услуги, алтернативни източници на енергия.


 

На изложението участниците ще имат възможност да демонстрират предимствата и възможностите на последните си технологични проекти пред експерти, търговци и дистрибутори.Паралелно със Smart Life Expo и Архитектурно-строителната седмица ще се състоят още: Water Tech Expo – b2b ориентирано изложение за индустриално и публично използване на водите и Секюрити експо – специализирано изложение, на което ще се засегнат всички измерения на сигурността.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център, pixabay.com

 

Още от WaterTech 2019