Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Инженерни истории

Инженер, адвокат и лекар размишляват: „Любовница или съпруга?“

26.12.2018 г.

Адв. Петров, д-р Иванов и инж. Георгиев – приятели от деца, които житейският и професионален път разделил, се видели на по питие. Традиционната среща, организирана в навечерието на коледните празници, било дълго чакано и от тримата събитие, по време на което другарите често стигали до най-дълбоките истини за живота под формата на разгорещени спорове.Тазгодишната среща не правела изключение и адвокатът, лекарят и инженерът вдигали наздравици в уютен бар под звуците на джаз и сред облаци аромат на пури, бергамот и канела. Неангажиращ разговор за ежедневието, семейството и работата и няколко спора по-късно, инж. Георгиев преминал към далеч по-сърдечна тематика:


- Кое според вас е по-добре да имаш: съпруга или любовница?


- Със сигурност – любовница! Ако имаш законна половинка и тя поиска развод, те чакат бракоразводни дела, адвокати, подялба на имущество и цял куп административни проблеми – отсякъл адв. Петров.


Д-р Иванов обаче не бил съгласен:

- По-добре е да имаш жена, понеже чувството за сигурност намалява стреса. Така е по-добре за здравето.


- И двамата грешите – решил да ги „просветли“ инж. Георгиев – Най-добре е да имаш и двете! Така, когато съпругата мисли, че си с любовницата, а любовницата мисли, че си с жена си, можеш да отидеш в офиса и да си поработиш на спокойствие.


Източник на снимковия материал: pixabay.com

ПРОМО.bg

  • Алуминиева лира за баня Junior

    Алуминиева лира за баня Junior

    Мечтаете ли за безупречна баня? За интериор по последен писък на модата? Хм... Рувекс сбъдва мечти! Подарете си естетика и удобство с новата алуминиева лира за баня Junior на специална цена!

  • Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

    Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

    Осигурете си надеждно водоснабдяване! Възползвайте се от предложението на Помпен офис и вземете хидрофорна система с постоянно налягане Scala2 на промоционална цена!