Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Инженерни истории

Забравете за пералната машина! AirDresser от Samsung ще се погрижи за перфектния вид на Вашия гардероб

22.02.2020 г.

 

 

 

 

 

Устройство, съчетаващо иновативна технология и модерен дизайн – това е типичното описание на едно съвременно техническо решение, си казахме ние отначало. Но когато разбрахме, че в хардуера му сякаш се е „вселил“ истински домашен помощник, въоръжен със задачата да се погрижи за перфектния вид и чистота на дрехите, както и за почистването на предметите от текстил, това чудо на техниката бързо се превърна в наш любимец. А след като се запознаете с него, убедени сме, ще спечели и Вашите симпатии. И така, без повече да се губим в патетика, Ви представяме AirDresser – едно от последните интригуващи открития на глобалния технологичен бранд Samsung.Въздух и пара за цялостно почистване

 

За AirDresser смело можем да отбележим, че съвършенството му се крие в простотата на действие, а именно силата на въздушната струя и парата и тяхната почистваща способност. След като устройството премахне праха, идва ред на дезинфекциране с високотемпературна пара, проникваща дълбоко в тъканите. С AirDresser могат да бъдат почистени както дрехи, така и всякакви други предмети от текстил. Проведените лабораторни тестове показват, че устройството успешно се бори с бактерии, вируси и алергени.

 


AirDresser е снабден с филтър за освежаване на дрехите, който премахва неприятните миризми от храна, цигари и др. Същевременно филтърът не позволява миризмите да се задържат вътре в самото устройство. Технологията за самопочистване (Self Clean) на AirDresser, която също използва силата на парата и водата, спестява средства за закупуване на специални почистващи препарати. А за да не пропуснете тази важна задача, устройството само ще Ви напомня регулярно за нея.

 

AirDresser има функция и за сушене на ниска температура посредством термопомпа. По този начин се свеждат до минимум вредите за дрехите и възможността те да се свият. Освен това устройството печели в съревнованието с високоефективните ютии на пазара, демонстрирайки отлични умения за гладене.

 

Елегантен дизайн

 

Освен със своята функционалност, AirDresser се отличава с фин и елегантен дизайн. Можете да изберете устройство в златист огледален стил, в свежо розово или класическо бяло, ако предпочитате естествените материали, то за Вас е подходящ кафявият дизайн от дърво. Когато добавим сред предимствата на AirDresser и ниските нива на вибрации и шум при работа, то тогава няма как да не се впише в интериора на дома Ви.

 

AirDresser като част от свързания Ви дом

 

Като представител на устройствата с високо технологично ниво, AirDresser успешно се колаборира с приложението за автоматизация на дома SmartThings, за да осигури на своите потребители лесно управление. Съветникът за домашна грижа (Home Care Wizard) ще открие възникнали проблеми и ще се погрижи за тяхното отстраняване, а съхраняването на детайли за дрехите и предоставяне на съвети ще получите от апликацията My Closet.

 

За да подготвим материала, използвахме информация от news.samsung.com, samsung.com/uk, design.samsung.com.


Източник на снимковия материал: news.samsung.com, pixabay.com

ПРОМО.bg

  • Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Посрещнете промените в производствената среда с Бетелгиус. Вземете мастиленоструен принтер Linx 8900 сега и управлявайте работата му от разстояние напълно безплатно цяла година. Вижте как!

  • Офис организация у дома

    Офис организация у дома

    Ако се чудите как да организирате офиса си вкъщи, предложението на БулЕлектрик Груп ще Ви помогне. Възползвайте се от неустоимата оферта и вземете своя разклонител с марка Legrand с голяма отстъпка.