Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Инженерни истории

Честито Рождество Христово, скъпи колеги, партньори и приятели на Инженер.bg

25.12.2018 г.

Хоу-хоу-хоу, честита Коледа,

скъпи колеги, партньори и приятели на Инженер.bg!

 

Нека този светъл и вълшебен ден ни донесе най-големия дар – здравето,

а добротата и любовта се загнездят дълбоко в сърцата ни!

Семейният уют и хармонията да не напускат домовете ни

и спокойствие и радост съпътстват дните ни занапред!

 

Пожелаваме ви да прекарате една незабравима Коледа с любимите хора около отрупаната празнична трапеза, под звуците на завладяваща коледна музика и сред топлината от неизгасналия бъдник в семейното огнище!

 

 

А ако все още не сте открили мечтания от вас подарък под елхата, не се отчайвайте – нашите забавни коледни и новогодишни истории ще сгреят сърцето ви и ще върнат усмивката на лицето ви! Затова бъдете с нас и през идните дни и следете рубриката „Инженерни истории“!

ПРОМО.bg

  • Алуминиева лира за баня Junior

    Алуминиева лира за баня Junior

    Мечтаете ли за безупречна баня? За интериор по последен писък на модата? Хм... Рувекс сбъдва мечти! Подарете си естетика и удобство с новата алуминиева лира за баня Junior на специална цена!

  • Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

    Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

    Осигурете си надеждно водоснабдяване! Възползвайте се от предложението на Помпен офис и вземете хидрофорна система с постоянно налягане Scala2 на промоционална цена!