Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Трансформирайте дома си в умен и модерен със смарт решения от SmartArena.bg

  Трансформирайте дома си в умен и модерен със смарт решения от SmartArena.bg

  Заложете на лекотата, удобството и спокойствието вкъщи! „Облечете“ своя дом в най-новите смарт решения и му придайте модерна визия и стил! С помощта на Смарт Арена – първокласен доставчик на иновативни смарт продукти и технологии. „Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие и нуждите на обществото, забелязахме недостиг на българския пазар на иновативни умни продукти. Наш основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим широко разнообразие от стоки на възможно най-ниски цени“, информираха от компанията.

 • Жо и Вен България: Unica-лна комбинация от възможности и цветове за всяко приложение

  Жо и Вен България: Unica-лна комбинация от възможности и цветове за всяко приложение

  Внимание към детайла, елегантен дизайн, стил, богато разнообразие и интелигентни функции – всичко изброено можем да назовем с една дума – Unica. Модулната серия ключове и контакти на Schneider Electric обхваща широк набор от решения с разнообразни функции за управление на осветлението и захранването чрез най-различни системни интеграции. Доказаната търговска фирма Жо и Вен България е официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric на пазара у нас, като в продуктовото ѝ портфолио е включена и Unica.

 • LDG: VersaHit Duo - модулът с два контакта, който ще направи всеки дом или офис стилен и комфортен

  LDG: VersaHit Duo - модулът с два контакта, който ще направи всеки дом или офис стилен и комфортен

  Модулът за вграждане VersaHit Duo с два контакта е компактен, удобен, с изчистен дизайн и лесен за инсталиране. VersaHit Duo е подходящ за монтаж в кухни, спални, всекидневни, офисни помещения, хотели и др. „Проектиран с два отделни бутона, VersaHit Duo позволява едновременен или индивидуален достъп до двата контакта в модула. Контактите, от своя страна, са с подобрени линии на захранване и функции за безопасност“, коментираха от българската търговска фирма Ел Ди Джи.

 • Късче от приказния свят, създадено с луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty на ABB

  Късче от приказния свят, създадено с луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty на ABB

  Те са като картина със стилна рамка, вдъхновени от истинска приказка, за да Ви отведат в един различен свят. Изключителен дизайн, най-качествени материали и въздействащ интериорен ефект. „Серията Busch-dynasty е с рамки, декорирани с нежно преплитащи се флорални линии. Ефектът на полирания и патиниран месинг обединява изящество и функционалност, за да се постигне съвършената форма и въздействие“, коментираха за Инженер.bg от АББ България.

Статии и продукти

 • Електро Плюс: Шарени като дъгата, надеждни и практични са универсалните предпазни капаци за ел. контакти на BTicino

  Електро Плюс: Шарени като дъгата, надеждни и практични са универсалните предпазни капаци за ел. контакти на BTicino

  Универсалният предпазен капак за електрически контактни устройства на италианската марка BTicino, част от състава на групата Legrand, е съвместим с всички серии ключове и контакти както на самата компания, така и от други производители. Той осигурява пълна свобода на потребителите при избора на цветовата гама, декоративните панели и покритията, както и на всички останали детайли на устройствата. И това важи както за интериорни, така и за екстериорни решения.

 • Оставете твореца в себе си да властва над интериора – вижте нашата специална селекция нестандартни ключове и контакти

  Оставете твореца в себе си да властва над интериора – вижте нашата специална селекция нестандартни ключове и контакти

  Интериорът в голяма степен формира атмосферата на помещението и дефинира личността ни. Освен от личните си предпочитания, често изборът ни за обзавеждане е подчинен и на актуалните тенденции. Би било чудесно, ако можем да открием решения, които да импонират на вкуса ни, но и да са модерни. Днес ще обърнем внимание на дизайна на електрическите ключове и контакти, като за целта подбрахме някои нестандартни рамки, които „властват“ в света на интериорните тенденции в момента.

 • АС-ДС: Миниатюрният автоматичен прекъсвач серия SH на ABB – всеки е чувал за него, но не всеки знае какво прави той

  АС-ДС: Миниатюрният автоматичен прекъсвач серия SH на ABB – всеки е чувал за него, но не всеки знае какво прави той

  Миниатюрните автоматични прекъсвачи (MCB) от серията SH на ABB са надеждно решение за защита на жилищни електрически инсталации. „Гамата Compact Home е многофункционална, като предоставя на потребителите оптимално решение за защита срещу претоварване на електрическата инсталация. Изделията се предлагат с крива на изключване тип B и C и максимален ток на изключване между 3 и 6 kA“, коментираха за Инженер.bg от фирма АС-ДС, която предлага продуктите ниско напрежение на ABB.

 • Жо и Вен България: Мerten System M на Schneider Electric – гама с разнообразни функции и впечатляващи характеристики

  Жо и Вен България: Мerten System M на Schneider Electric – гама с разнообразни функции и впечатляващи характеристики

  Една система с много възможни комбинации и функционалности, която освен всичко това изглежда чудесно – това е Merten System M на Schneider Electric. Гамата интегрира в себе си повече от 175 функции, 5 дизайнерски линии, високи технологии и интелигентност. За да разнообразите интериора, е достатъчна само да смените рамката, което е изключително лесно, а механизмът остава същият. Освен богатия набор от възможности, системата включва и разнообразие от продукти.

ПРОМО.bg

 • Консултация за регистрация на търговска марка

  Консултация за регистрация на търговска марка

  Имате бизнес в България и искате да се отличаватe на българския и/или европейския пазар. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!

 • Еднофазни UPS Borri

  Еднофазни UPS Borri

  Еднофазни непрекъсваеми източници на захранване (UPS) на доказания производител Borri на специална промоционална цена? Да! Щедрото предложение е от фирма Текра.

 • Онлайн UPS ZS110

  Онлайн UPS ZS110

  ZS110 е онлайн UPS с двойно преобразуване, проектиран за малки и средни IT системи. Разработен е в два модела – 6 kVA и 10 kVA, а от DTS – „Цифрови преносни системи“ сега ви го предлагат на страхотна цена.

 • Мини фотометър за свободен хлор

  Мини фотометър за свободен хлор

  Революционна нова гама мини фотометри, компактни и лесни за употреба, с модерен дизайн. А сега и на изключително добра цена от Хидро-Хикс България. Възползвайте се от офертата!