Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

 • Електро Плюс: Шарени като дъгата, надеждни и практични са универсалните предпазни капаци за ел. контакти на BTicino

  Електро Плюс: Шарени като дъгата, надеждни и практични са универсалните предпазни капаци за ел. контакти на BTicino

  Универсалният предпазен капак за електрически контактни устройства на италианската марка BTicino, част от състава на групата Legrand, е съвместим с всички серии ключове и контакти както на самата компания, така и от други производители. Той осигурява пълна свобода на потребителите при избора на цветовата гама, декоративните панели и покритията, както и на всички останали детайли на устройствата. И това важи както за интериорни, така и за екстериорни решения.

 • Оставете твореца в себе си да властва над интериора – вижте нашата специална селекция нестандартни ключове и контакти

  Оставете твореца в себе си да властва над интериора – вижте нашата специална селекция нестандартни ключове и контакти

  Интериорът в голяма степен формира атмосферата на помещението и дефинира личността ни. Освен от личните си предпочитания, често изборът ни за обзавеждане е подчинен и на актуалните тенденции. Би било чудесно, ако можем да открием решения, които да импонират на вкуса ни, но и да са модерни. Днес ще обърнем внимание на дизайна на електрическите ключове и контакти, като за целта подбрахме някои нестандартни рамки, които „властват“ в света на интериорните тенденции в момента.

 • АС-ДС: Миниатюрният автоматичен прекъсвач серия SH на ABB – всеки е чувал за него, но не всеки знае какво прави той

  АС-ДС: Миниатюрният автоматичен прекъсвач серия SH на ABB – всеки е чувал за него, но не всеки знае какво прави той

  Миниатюрните автоматични прекъсвачи (MCB) от серията SH на ABB са надеждно решение за защита на жилищни електрически инсталации. „Гамата Compact Home е многофункционална, като предоставя на потребителите оптимално решение за защита срещу претоварване на електрическата инсталация. Изделията се предлагат с крива на изключване тип B и C и максимален ток на изключване между 3 и 6 kA“, коментираха за Инженер.bg от фирма АС-ДС, която предлага продуктите ниско напрежение на ABB.

 • Жо и Вен България: Мerten System M на Schneider Electric – гама с разнообразни функции и впечатляващи характеристики

  Жо и Вен България: Мerten System M на Schneider Electric – гама с разнообразни функции и впечатляващи характеристики

  Една система с много възможни комбинации и функционалности, която освен всичко това изглежда чудесно – това е Merten System M на Schneider Electric. Гамата интегрира в себе си повече от 175 функции, 5 дизайнерски линии, високи технологии и интелигентност. За да разнообразите интериора, е достатъчна само да смените рамката, което е изключително лесно, а механизмът остава същият. Освен богатия набор от възможности, системата включва и разнообразие от продукти.

 • Алесандро Волта – ученият, който откри електричеството

  Алесандро Волта – ученият, който откри електричеството

  Неговите съвременници го описват като висок на ръст човек с правилни черти. Погледът му е спокоен, говори ясно. Отличава се със своя силен и бистър ум и искрено и категорично слово. В историята той остава като човека, с когото започва една нова епоха в историята на човечеството – епохата на електричеството. Запознайте се с великия италиански учен, изобретател и откривател Алесандро Джузепе Антонио Анастасио Волта.

 • Електро Плюс: Серията Living Now на BTicino - стил елегантност и оригинално изпълнение

  Електро Плюс: Серията Living Now на BTicino - стил елегантност и оригинално изпълнение

  Серията Living Now на италианската компания BTicino е съчетание от изискан дизайн и иновативни технология. „Living Now е новата гама устройства на BTicino, която революционизира връзката между дизайна на декоративния панел и функцията. Елегантна и технологично усъвършенствана, само с няколко лесни стъпки тя позволява трансформацията на традиционната електрическа система в свързан дом, без да се променят нормалните процедури по окабеляването ѝ“, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

 • Eл Ди Джи: Комфорт и стилен дизайн в продуктовата гама Odace на Schneider Electric

  Eл Ди Джи: Комфорт и стилен дизайн в продуктовата гама Odace на Schneider Electric

  За да бъде в крак с последните тенденции в интериорния дизайн, компанията Schneider Electric създаде продуктовата гама Odace, която, благодарение на елегантния си външен вид, удовлетворява най-различни вкусове и приложни изисквания. „Изделията от серията Odace на Schneider вече са налични при нас на склад и потребителите могат да разгледат каталога и ценовата листа, публикувани на нашия сайт“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи, която предлага продуктите на Schneider Electric в България.

 • Неподправена елегантност и стил с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Неподправена елегантност и стил с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand. „Серията Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност.“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.

Още от Ключове и контакти