Статии

 • Алесандро Волта – ученият, който откри електричеството

  Алесандро Волта – ученият, който откри електричеството

  Неговите съвременници го описват като висок на ръст човек с правилни черти. Погледът му е спокоен, говори ясно. Отличава се със своя силен и бистър ум и искрено и категорично слово. В историята той остава като човека, с когото започва една нова епоха в историята на човечеството – епохата на електричеството. Запознайте се с великия италиански учен, изобретател и откривател Алесандро Джузепе Антонио Анастасио Волта.

 • Електро Плюс: Серията Living Now на BTicino - стил елегантност и оригинално изпълнение

  Електро Плюс: Серията Living Now на BTicino - стил елегантност и оригинално изпълнение

  Серията Living Now на италианската компания BTicino е съчетание от изискан дизайн и иновативни технология. „Living Now е новата гама устройства на BTicino, която революционизира връзката между дизайна на декоративния панел и функцията. Елегантна и технологично усъвършенствана, само с няколко лесни стъпки тя позволява трансформацията на традиционната електрическа система в свързан дом, без да се променят нормалните процедури по окабеляването ѝ“, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

 • Eл Ди Джи: Комфорт и стилен дизайн в продуктовата гама Odace на Schneider Electric

  Eл Ди Джи: Комфорт и стилен дизайн в продуктовата гама Odace на Schneider Electric

  За да бъде в крак с последните тенденции в интериорния дизайн, компанията Schneider Electric създаде продуктовата гама Odace, която, благодарение на елегантния си външен вид, удовлетворява най-различни вкусове и приложни изисквания. „Изделията от серията Odace на Schneider вече са налични при нас на склад и потребителите могат да разгледат каталога и ценовата листа, публикувани на нашия сайт“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи, която предлага продуктите на Schneider Electric в България.

 • Неподправена елегантност и стил с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Неподправена елегантност и стил с ключове и контакти Classia на BTicino от БулЕлектрик Груп

  Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand. „Серията Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност.“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.