Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

Електро Плюс: Серията Living Now на BTicino - стил елегантност и оригинално изпълнение


Серията Living Now на италианската компания BTicino е съчетание от изискан дизайн и иновативни технология. „Living Now е новата гама устройства на BTicino, която революционизира връзката между дизайна на декоративния панел и функцията. Елегантна и технологично усъвършенствана, само с няколко лесни стъпки тя позволява трансформацията на традиционната електрическа система в свързан дом, без да се променят нормалните процедури по окабеляването ѝ“, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.Дизайнът на обновената серия Living Now се характеризира със строга и елегантна форма и оригинално изпълнение. Благодарение на богатия асортимент от цветове и материали на ключовете, тя намира приложение в широко разнообразие от интериори. Потребителите могат да изберат между шестнадесет налични модела точно този, който им подхожда по стил.„Патентованата технология за управление „Full-Touch“ осигурява изключителна ергономичност. Управлението се осъществява чрез докосване на произволна част от ключа: център, горна или в долна част. След като е натиснат, бутонът се връща обратно в изходна позиция, като остава винаги изцяло плосък. Всеки бутон е снабден с бял или син светодиод“, допълниха от Електро Плюс.


Устройствата се предлагат в три различни цвята: бял, бежов и черен, а приятното усещане при допир затвърждава естетическите им предимства. Финишното покритие „замак“ (б.ред. сплави с основен метал от цинк и легиращи елементи от алуминий, магнезий и мед) се нанася чрез специална процедура, която осигурява индивидуални различия, които са ценен отличителен елемент.Ключовете от серията Living Now могат да бъдат използвани освен в традиционните електрически системи, също и като устройства за интелигентно управление на дома. Чрез приложението Connected home потребителите могат да проверяват системите в жилището си, точно както проверяват електронната си поща или банковата си сметка.


Широки възможности за управление


При напускане на жилището потребителят може само с един клик да изключи цялото осветление и да спусне всички щори, както и да активира избран сценарий.


Управление през смартфон


Проверката на осветлението, щорите и свързаните електрически контакти се осъществява практически отвсякъде през смартфон.


Вградени гласови команди


„Системата се контролира с гласови команди през избран гласов асистент“, допълниха от Електро Плюс.Управление на електропотреблението


Използвайки смартфона си потребителите могат да проверяват общата консумация на енергия или на отделни уреди, както и да получават известия за възникването на различни събития.

 

Безжично управление и аларми


Предвидена е възможност да бъде добавено безжично управление на осветлението, щорите или на контактите.


Потребителите могат да получават предупредителни известия на смартфоните си в случай на неизправности (отказ или повреда на уреда).


Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Още от Ключове и контакти