Събития

 • LDG: С конфигуратора на Bticino можете да изберете идеалните за вашия интериор ключове и контакти, при това от дивана у вас

  LDG: С конфигуратора на Bticino можете да изберете идеалните за вашия интериор ключове и контакти, при това от дивана у вас

  В условията на днешния дигитализаран свят, дори и по време на социална изолация, нищо не може да възпрепятства достъпа ни до най-различни продукти и услуги. А брандовете успешно успяват да отговорят на търсенето на потребителите, като използват най-различни иновативни методи. Компания Bticino е разработила уникално и цялостно предложение за избор на модулни системи по италиански европейски стандарт. То представлява онлайн конфигуратор за избор на ключове от серията Classia.

 • Гамата Unica на Schneider Electric създава космополитен шик в „Riu Pravets Resort“ и „Щастливеца“

  Гамата Unica на Schneider Electric създава космополитен шик в „Riu Pravets Resort“ и „Щастливеца“

  Пролетта започна да се подава зад ъгъла, а този сезон обикновено свързваме с обновяване. А какво по-хубаво от това, паралелно с кръговрата на природата, и в домовете, офисите, ресторантите и хотелите да нахлуе свежестта. Schneider Electric има предложение за това как да промените интериора, а хотел „Riu Pravets Resort“ и ресторант „Щастливеца“ са партньори на фирмата в това начинание. „Уникална извънградска атмосфера или космополитен шик – в случая и двете са завършени с продуктите от гамата Unica".

 • Две иновативни предложения от LDG, с които да направите работното си място по-подредено и приветливо

  Две иновативни предложения от LDG, с които да направите работното си място по-подредено и приветливо

  Работната обстановка е един от важните фактори, оказващи влияние върху продуктивността ни като специалисти. Чистите и подредени пространства допринасят за създаването на този уют, но да избегнем хаоса от разпънати кабели в цялото помещение понякога не е лесна задача. От фирма LDG имат две прекрасни решения на този проблем, разработка на доказания европейски производител на електрооборудване Legrand – иновативен и стилен разклонител U-Power и нова гама от подови кутии.

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – Вашите стилни и функционални аксесоари за дома

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – Вашите стилни и функционални аксесоари за дома

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Забравете стандартния начин за управление на осветлението. Доверете се на Vantage

  Забравете стандартния начин за управление на осветлението. Доверете се на Vantage

  Търсите ли спокойствието и усещането за сигурност и комфорт вкъщи? След добиващите все по-широка популярност напоследък технологични разработки на пазара, вече вероятно знаете, че именно модерният, умен дом може да ви предостави всичко това, и то при съвсем достъпни условия. А повече за интелигентните системи за домашна автоматизация и тяхното влияние върху начина на живот на потребителите пред Инженер.bg разказаха от фирма БулЕлектрик Груп, посветила дейността си на иновативните решения и удовлетворяването на клиентските изисквания и нужди в прехода им към умен дом.

 • Tower Infinity – 450-метрова сграда скрита пред очите ти

  Tower Infinity – 450-метрова сграда скрита пред очите ти

  В своята история човечеството винаги се е впечатлявало от високите постройки. Те са били и продължават да бъдат притегателен център и да будят всеобщо възхищение. Този стремеж към издигането на все по-високи и по-високи сгради продължава и до днес. В последните няколко десетилетия сме свидетели на истински бум. В различни краища на света бяха издигнати множество небостъргачи. Имайки предвид този факт, правителството на Южна Корея решава да заложи на нещо иновативно, с което да впечатли любителите на архитектурата. То одобрява проект за строителството на първата невидима кула в света – Cheongna City Tower, или по-известна като Tower Infinity и Ecoprism Tower.

 • Светещите рамки за ключове basic55 на ABB - функционален дизайн и впечатляваща визия

  Светещите рамки за ключове basic55 на ABB - функционален дизайн и впечатляваща визия

  В търсене на интелигенти архитектурни и технологични решения компанията АBB създава продукти, които допринасят със своята ефективност и функционалност към интериора на различни пространства. В тази категория „умни“ решения за дома, офиса и хотела попада новата продуктова серия висококачествени светещи рамки за електрически ключове basic55 на ABB. „Флуоресциращият ринг e не само с впечатляваща визия, но и превръща ключовете в светещ маркер в тъмните часове на дома“, разказаха пред Инженер.bg от утвърдения доставчик на комплексни инженерни решения, електрическо оборудване и продукти за автоматизация.

 • Елма: Визуализирате всякакви комбинации с конфигураторът за ключове и контакти „Mix & Match“ на Schneider Electric

  Елма: Визуализирате всякакви комбинации с конфигураторът за ключове и контакти „Mix & Match“ на Schneider Electric

  „От Schneider Electric представят своя нов конфигуратор за ключове и контакти „Mix & Match“. Инструментът е разработен за нуждите на местния пазар и е наличен изцяло на български език, като е достъпен онлайн през сайта на Шнайдер Електрик България“, информираха за Инженер.bg от утвърденото търговско дружество Елма-М-Груп. Фирмата е един от основните партньори на глобалния производител и предлага цялостни решения за осигуряване на електрозахранване на обществени, курортни и жилищни сгради, както и промишлени предприятия.