Събития

 • БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – Вашите стилни и функционални аксесоари за дома

  БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – Вашите стилни и функционални аксесоари за дома

  Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн.

 • Забравете стандартния начин за управление на осветлението. Доверете се на Vantage

  Забравете стандартния начин за управление на осветлението. Доверете се на Vantage

  Търсите ли спокойствието и усещането за сигурност и комфорт вкъщи? След добиващите все по-широка популярност напоследък технологични разработки на пазара, вече вероятно знаете, че именно модерният, умен дом може да ви предостави всичко това, и то при съвсем достъпни условия. А повече за интелигентните системи за домашна автоматизация и тяхното влияние върху начина на живот на потребителите пред Инженер.bg разказаха от фирма БулЕлектрик Груп, посветила дейността си на иновативните решения и удовлетворяването на клиентските изисквания и нужди в прехода им към умен дом.

 • Tower Infinity – 450-метрова сграда скрита пред очите ти

  Tower Infinity – 450-метрова сграда скрита пред очите ти

  В своята история човечеството винаги се е впечатлявало от високите постройки. Те са били и продължават да бъдат притегателен център и да будят всеобщо възхищение. Този стремеж към издигането на все по-високи и по-високи сгради продължава и до днес. В последните няколко десетилетия сме свидетели на истински бум. В различни краища на света бяха издигнати множество небостъргачи. Имайки предвид този факт, правителството на Южна Корея решава да заложи на нещо иновативно, с което да впечатли любителите на архитектурата. То одобрява проект за строителството на първата невидима кула в света – Cheongna City Tower, или по-известна като Tower Infinity и Ecoprism Tower.

 • Светещите рамки за ключове basic55 на ABB - функционален дизайн и впечатляваща визия

  Светещите рамки за ключове basic55 на ABB - функционален дизайн и впечатляваща визия

  В търсене на интелигенти архитектурни и технологични решения компанията АBB създава продукти, които допринасят със своята ефективност и функционалност към интериора на различни пространства. В тази категория „умни“ решения за дома, офиса и хотела попада новата продуктова серия висококачествени светещи рамки за електрически ключове basic55 на ABB. „Флуоресциращият ринг e не само с впечатляваща визия, но и превръща ключовете в светещ маркер в тъмните часове на дома“, разказаха пред Инженер.bg от утвърдения доставчик на комплексни инженерни решения, електрическо оборудване и продукти за автоматизация.

 • Елма: Визуализирате всякакви комбинации с конфигураторът за ключове и контакти „Mix & Match“ на Schneider Electric

  Елма: Визуализирате всякакви комбинации с конфигураторът за ключове и контакти „Mix & Match“ на Schneider Electric

  „От Schneider Electric представят своя нов конфигуратор за ключове и контакти „Mix & Match“. Инструментът е разработен за нуждите на местния пазар и е наличен изцяло на български език, като е достъпен онлайн през сайта на Шнайдер Електрик България“, информираха за Инженер.bg от утвърденото търговско дружество Елма-М-Груп. Фирмата е един от основните партньори на глобалния производител и предлага цялостни решения за осигуряване на електрозахранване на обществени, курортни и жилищни сгради, както и промишлени предприятия.