Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

БулЕлектрик Груп: Ключове и контакти Céliane на Legrand – Вашите стилни и функционални аксесоари за дома
 

 

Докоснете се до вдъхновението! Пуснете удобството, красотата и уюта в своя дом и се насладете на нови емоции! Благодарение на завладяващата серия ключове и контакти Céliane на глобалния лидер в изграждането на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand и БулЕлектрик Груп, дистрибутор и инженерингов партньор на компанията за българския пазар! „Продуктите Céliane са комбинация от две перфектни форми: правоъгълна и кръгла със стилен графичен и функционален дизайн. Серията създава допълнителна емоция на сетивата – зрение и докосване, чрез иновативна гама от материали, цветове и множество функции, осигуряващи комфорт, лесна комуникация и сигурност“, коментираха за Инженер.bg от БулЕлектрик Груп.


 

Ключовете и контактите Céliane предоставят богат избор от изразителни цветове и висококачествени иновативни материали, приложени в 45 вида декоративни рамки – от матирани, сатенени, гланцирани, лъскави пластмаси, до полиран и оксидиран метал, дърво, керамика, порцелан, стъкло, кожа и комбинации между тях.


 

Серията включва разнообразие от механизми и подобрени функции като плосък контакт против задържане на прах, безшумен „soft“ ключ за дискретно управление на осветлението и автоматични ключове за интуитивно изключване на светлината, а модерен 10-инчов сензорен дисплей с контролен панел позволява управление на видеонаблюдението с помощта на вътрешни и външни камери, контрол на вратите от разстояние, контрол на мултимедийно съдържание (филми, музика и т.н.), управление на сценарии за осветление и др.Продуктите от линията Céliane са перфектно съчетание на форми, цветове, материали и ергономични функции, които гарантират комфорта, естетическото удоволствие и подобряват качеството на живот навсякъде в дома, а от видео-материала по-долу ви предлагаме и сами да се убедите във възможностите на Céliane! Приятно гледане!

 

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БулEлектрик Груп


Още от Ключове и контакти